Lekkere voorjaarsgeuren

Je zou het met de temperaturen en de voorspelde sneeuw dit weekend niet zeggen, maar het is voorjaar. Tijd voor weer een lekkere nieuwe geur. Ik vond 4 lekkere nieuwe voorjaarsgeuren voor je. Toevallig allemaal in een mooie, roze flacon. Eén geur is absolute favoriet. Welke dat is, dat lees je hieronder!

Chance eau tendre- Chanel
Deze eau de parfum is een fruitige bloemengeur. Het is een zachte geur, niet overheersend en blijft lang hangen. Je hebt er maar weinig van nodig. Hij lijkt totaal niet op de originele Chance eau de toilette. Het fruitige van topnoten als grapefruit en kweepeer overheersen met op de achtergrond het bloemige karakter van een hartnoot als roos. White musk maakt de geur vervolgens zacht. Voor mij had Chanel niet perse deze nieuwe variant hoeven maken, ik houd het wel bij de klassieke Chance!

In Love With You- Emporio Armani
Deze geur is eigenlijk een combinatie van vooral fruitig en oriëntaals. Het is niet dat een van deze overheerst, ze wisselen elkaar in vlagen af. Kers, framboos, zwarte bes met een vleugje patchoeli en roos maken deze heerlijke combinatie. Het oriëntaalse spreekt mij het meeste aan maar ik ben dan ook dol op patchoeli. Een lekkere vrouwelijke, sensuele geur. Persoonlijk vind ik het meer een geur voor ’s avonds, overdag vind ik ‘m wat zwaar.

Een leuke anekdote achter de dop van de fles is dat het een verstrengeling is van het lichaam van een man en een vrouw, een symbool van verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde.

This is her! No Rules- Zadig et Voltaire
In het begin is deze geur wat sterk, fris en fruitig door de topnoot jasmijn. Maar laat je hierdoor niet misleiden want daarna gaat ie geleidelijk over in een zachte geur van vanille met een geurspoor van sandelhout. Erg lekker!

Si Fiori- Giorgio Armani
Een frisse, fruitige geur in het begin dankzij de combinatie van oranjebloesem en mandarijn. Al snel wordt de geur zacht door de basisnoten vanille en white musk. Een geur die je vaker bij moet sprayen om blijvend te ruiken. Het is namelijk een hele subtiele geur, maar wel lekker.

Mijn favo geur?
Met stip op 1 staat This is her! No Rules van Zadig et Voltaire. Een heerlijke zachte geur, die lang blijft hangen en waarvan je zelf ook heel de tijd denkt ‘mijn god, wat ruik ik lekker’ ?

De geuren zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: