Go natural met Leco for Fusion Beauty

Ik houd helemaal niet van veel make-up. Zeker ’s zomers niet. Wenkbrauwen, mascara, bronzing powder en lipgloss. Dat is ‘t. Gewoon een verzorgde look, zodat ik nog naar m’n werk en de supermarkt durf ? Ik ontdekte 2 toppers van Leco for Fusion Beauty (ja, dé Leco) waar je echt van opknapt maar toch een naturelle look houdt.

Glow Fusion
Visagist Leco van Zadelhoff ging vorig jaar de samenwerking aan met het merk Fusion Beauty. Dat merk kende ik al van de lip plumpers. Maar ik wist niet dat hij ook een hele fijne bronzer heeft. De bronzer is er in één kleur. Voor mij is het op dit moment de perfecte kleur. Ik vind ‘m echt super mooi, heel naturel maar hij geeft toch een warme, zonnige gloed. Ik knap er gelijk vanop en zie er gezond uit. Komt vast en zeker door de fijne ingrediënten, zoals vitamine C en E om je huid te beschermen, verzorgen en pigmentvlekken te vervagen. En het plantaardige M-Tox wat ervoor zorgt dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn.

Lip Fusion double-ended XXL
Bij de naturel look hoort ook een mooie lipverzorging. De Lip Fusion double-ended XXL is een combi van een lipgloss en plumper. Hiermee creëer je in een handomdraai vollere lippen en een kleur à la Leontien Borsato. De Lip Fusion XXL heeft twee zijden. De ene zijde is de lip plumper. Deze egaliseert de kleur van je lippen, stimuleert de doorbloeding, accentueert je lipcontour en geeft volume aan je lippen. In het begin geeft het een tintelend gevoel, maar ik vind dat niet storend en het trekt zo weg.

De andere zijde van de Lip Fusion XXl is de gloss met subtiel kleurtje, Color Me Nude. Die haalt de roodheid uit je lippen en neutraliseert. Het is niet dat deze gloss heel veel kleur geeft, maar hij geeft je net die subtiele nude tint. Ik vind het een heel fijn product. Het maakt mijn lippen echt gladder, zachter en mooier. Het blijft bij mij vrij lang zitten en voelt heel verzorgend aan. Het is niet zo dat ik denk ‘Wow, ik heb opeens vollere lippen’. Maar het accentueert echt mijn lipcontour! Kijk maar naar de voor en na foto’s.

Goede deal
Normaal gesproken vind ik de gloss en bronzer best prijzig en heb ik het eerlijk gezegd niet voor de gloss over. Maar nu heeft parfumerie Douglas echt een geweldige aanbieding en meer dan 50% korting op beide producten. Het scheelt echt enorm! Geen idee tot wanneer de aanbieding geldig is, maar als ik jou was zou ik snel naar de winkel rennen of online bij Douglas bestellen.

Deel deze blog: