Shoppingtip bij onze zuiderburen: Sally 4th

Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat! Ik heb het over de mooie fashionstore Sally 4th in s’ Gravenwezel (België). Deze winkel wordt gerund door de twee knappe vriendinnen Jackie en Sarah. Met hun jarenlange ervaring in de fashionindustrie besloten ze begin dit jaar hun droom waar te maken en startten een eigen kledingwinkel.

De naam van de winkel is geïnspireerd op de tijd dat Jackie in Texas (Amerika) studeerde. Sally Forth is daar een uitdrukking en betekent grofweg: een nieuw begin. En dat was de winkel voor Jackie en Sarah dan ook!

De winkel is sfeervol en hip ingericht en hangt en staat vol met merken als Stine Goya, Gestuz, Norr, Sissel Edelbo, Selected Femme, New Balance, Marie-Stella-Maris en ook hun eigen merk. Want, ontwerpen kunnen deze meiden ook nog eens. Zowel kleding als sieraden.

Voor wie het te ver rijden vindt, moet hun Instagram-account in de gaten houden (@sally_4th). De leuke ‘kleedjes’ worden namelijk ook opgestuurd naar Nederland als jij dat wil. Volgen deze dames dus!

 

Deel deze blog: