Stralend en egaal met Absolution

Wil je je bruine vakantie huidje zo lang en egaal mogelijk houden? Gebruik dan een exfoliant of scrub. Ik heb een hele fijne: Le Gommage Corps Éclat. Deze body scrub reinigt, beschermt én voedt je huid. Whoop whoop. Hoe dat kan? Dat vertel ik je!

Niet voor niks won Le Gommage Corps Éclat van Absolution de Beauty Astir Award 2018. De jury oordeelde dat het een heerlijk product is en fijn dat het niet alleen scrubt maar ook reinigt en verzorgt. Na het scrubben laat het product namelijk een laagje achter waardoor je huid super zacht aanvoelt.

Over het product
De scrub zit in een grote pot. Het is een milde scrub met fijne, ronde korrels die je huid niet beschadigen. De scrub bevat vochtvasthoudende en beschermde ingrediënten en natuurlijke oliën om irritatie  en uitdroging van je huid te voorkomen. Saffloerolie zorgt voor een voedend laagje zodra je de scrub afspoelt.

Je brengt de bruine, geleiachtige substantie aan op je huid en masseert ‘m daarna met water over je lichaam. Eerst wordt ie wittig en melkerig en daarna verandert ie in een olieachtige substantie. Als je deze afspoelt met water, laat het product een beschermend laagje achter. Hij ruikt ook zo lekker kruidig, de bekende Absolution geur. Na het scrubben, smeer ik mijn benen in met bodylotion. De Le Lait Peau Douce (ook van Absolution) vind ik echt heel fijn. Mijn vriend jat ‘m zelfs elke dag.

Ik gebruik de scrub maximaal 2 keer per week, er moet tenslotte ook nog wel wat vel op blijven zitten 🙂 Als ik een minpuntje moet noemen, is het dat er geen spateltje bij zit. Dat is net wat hygiënischer, makkelijker en voorkomt dat er allemaal water in komt.

Over het merk

Voor wie het Franse merk Absolution niet kent, zeg ik: zonde! Ik vind het echt een van de fijnste merken huid-en lichaamsverzorging. Absolution is natuurlijk, biologisch, zonder parabenen, parfum en synthetische stoffen. En dit alles in hippe, ecologische verpakkingen.

Meer informatie over Le Gommage Corps Éclat? Kijk op de website van Absolution.

Deel deze blog: