Happy Eggstra Easter met Coucou

The Coucou Club brengt dit jaar de Eggstra Easter Box uit. Een loeigoeie aanbieding voor een box vol fijne beauty verrassingen. Voor jezelf of je paasvisite. Ik vertel je wat erin zit!

Met de Eggstra Easter Box dwing je jezelf gelijk even lekker te genieten dit lange Paas-weekend. Er zitten namelijk lekkere beauty producten in waardoor je even flink die me-time kan pakken.

Funny bunny
Wat denk je bijvoorbeeld van het Joanna Vargas sheet mask. Pure hydratatie voor je huid waardoor je er weer stralend uitziet tijdens het Paas-ontbijt. Als echte funny bunny versier je je nagels met de Coucou Nail Art stickers. Ziet er een stuk gezelliger uit als je je verse eitje open pelt😊

Zijdezachte handen
Je handen kunnen ook weleens een extraatje gebruiken. We verzorgen ons gezicht namelijk wel, maar die handen schieten er nog weleens bij in. De Hand Repairing Gloves van Magicstripes geven je weer zijdezachte handjes waardoor ze er weer net zo jong uitzien als je gezicht 😊

Mini’s
De Lait-creme van Embryolisse is mega populair dus mocht je ‘m nog niet kennen, dan is dit je kans om kennis te maken! En ook werd ik blij van de mini Banilla co Zero Cleansing Balm. Dat is nou zo’n product wat leuk is om uit te proberen en vervolgens een van je favorieten wordt. Het is namelijk een mega zachte balm om je gezicht te reinigen. Echt fijn!

Coucou V-lift Roller
En als je dan na een Paasdag lang familieverplichtingen of eieren zoeken op de bank ploft, pak je de Coucou V-lift Roller. Ik vind het werkelijk waar heerlijk om met deze mooie tool over m’n gezicht te gaan. Super ontspannend. Je kunt ‘m ook gebruiken om je serum of masker beter in te sluizen in je huid. Heel handig ook dat er een gebruiksaanwijzing bij zit met tips hoe je de tool het beste over je gezicht, nek en decolleté kunt rollen.

Kortom: dit is echt een hele leuke box! Helemaal omdat het zo’n goede prijsdeal is. De totale waarde is 85 euro, maar je koopt ‘m voor 39 euro. De box bevat een mix van full size producten en mini’s. Je koopt de Eggstra Easter Box via The Coucouclub.

Deel deze blog: