Intense hydratatie met Clinique

Alleen al voor de lieflijk roze verpakking wil je deze producten van Clinique hebben. Maar ze doen ook nog wat, namelijk intens hydrateren. Het serum van Clinique, Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, is nieuw. Ik vertel je meer over het serum en met welke fijne crèmes van Clinique je ‘m kunt combineren.

Heel veel mensen hebben een vochtarme huid. Hoe goed ik mijn huid ook verzorg, ik heb er ook regelmatig last van door bijvoorbeeld airco en UV-stralen. Wat je huid dan nodig heeft, is intense hydratatie. Clinique belooft je een vochtboost met haar nieuwe serum. Waterbindende stoffen sealen het vocht in je huid en versterken de natuurlijke huidbarrière die zo beter bestand is tegen bijvoorbeeld luchtvervuiling en UV-stralen die huidveroudering veroorzaken.

CliniqueMoistureSurgeSerum

Het serum heeft een doorzichtige water-gel textuur die je huid lekker hydrateert en anti-aging werkt. Drie pompjes zijn genoeg voor heel je gezicht, want het serum smeert fijn uit. Je moet er wel een crème overheen gebruiken anders voelt je huid trekkerig aan.

Hij snakt dus naar crème, maar dat komt he-le-maal goed zodra je de Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator van Clinique er overheen gebruikt. Een hydraterende crème die je huid ook echt gladder, frisser, stralender en super zacht maakt. Het is een witte gelcrème die heel fijn uitsmeert. De crème is geschikt voor de droge tot vochtarme huid. De crème is net als het serum gericht op het verbeteren van de vochtbarrière van je huid. Ik vind het echt een aanrader!

CliniqueMoistureSurgeCremes

Voor mijn huid is ie te licht als dagcrème, maar je kunt het serum ook combineren met de Moisture Surge Extended Thirst Relief van Clinique. Zelf gebruik ik ‘m ’s winters als serum onder mijn dagcrème. De zacht roze gelcrème heeft een luchtige textuur en bevat hyaluronzuur om je huid glad te maken. Daarnaast bevat de crème hydraterende ingrediënten om je huid fris, zacht en soepel te houden.

De combi van het serum met de Moisture Surge Intense vind ik echt een aanrader! En weet je wat nou zo fijn is? Bij parfumerie Douglas krijg je nog t/m zondag 27 augustus 2017 25% korting op Clinique! Scheelt een hoop en daar heb je echt lekkere producten voor 🙂

Deel deze blog: