Clephar Nourishing Oil

De Clephar Nourishing Oil is een multifunctioneel product. Eigenlijk moet je deze olie gewoon standaard in huis hebben. Het is een alles-in-één-olie. Je kunt ‘m als massageolie gebruiken, als haarpakking en voor onder de douche of in bad. Zelf gebruik ik ‘m onder douche als douchegel en ’s zomers ook nog eens als een soort aftersun.

ClepharNourishingOil

Omdat er vitamine F en avocado-olie in zit, maakt de olie je huid lekker soepel en zacht. Het is een zogeheten droge olie, dus trekt snel in zonder een vettige laag achter te laten. De geur is lekker, subtiel. Het product is hypoallergeen, dus zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en probleemhuidjes (onzuivere en schilferige huid). Ik gebruik de olie ook voor mijn 2-jarige zoontje in zijn badje. De olie verzorgt en brengt een beschermend laagje aan op de huid.

Over Clephar
Clephar dermatocosmetica is echt een heel mooi merk dat zijn oorsprong vindt in de apotheek van de familie Cleeren in België. Dermatocosmetica zijn cosmetica die een medische werking hebben en farmaceutische eigenschappen bevatten. Clephar is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid skin-en bodycare merk waar ik mega enthousiast over ben.

De Nourishing Oil is te koop bij Clephar Skin Professionals. Kijk op de website van Clephar waar een professional is bij jou in de buurt!

Deel deze blog: