Leuk merk: The Stureplan Billions Collection

Tijdens de Modefabriek spotte ik een super leuk sieradenmerk: The Stureplan Billions Collection. Vers van de pers, want het was de eerste keer dat het merk gepresenteerd werd. Ik sprak met Hanneke de Boer, distributeur van The Stureplan Billions Collection.

Er zit een leuk verhaal achter dit merk! Ten eerste is het merk vernoemd naar de wijk Stureplan in Stockholm. “Een wijk waar succes zich verzamelt. Een beetje het Amsterdam-Zuid van Stockholm. Het is er niet perse hip, maar iedereen wil er zijn. Alle beroemdheden, zakenlui, bloggers en hippe lui verzamelen zich daar in luxe bars en restaurants”.  

Ten tweede is het merk vernoemd naar de serie Billions, over het Amerikaanse zakenleven. “Eén van de hoofdrolspeelsters, Malin Akerman, is een bekende Zweedse actrice. In de serie draagt zij leuke sieraden. Vaak een layering van kettinkjes en diverse armbanden bij elkaar. Haar stijl was een inspiratiebron voor de collectie”.

BILLIONS_BOXING_GLOVEAXELROD

The Stureplan Billions Collection is natuurlijk nog maar drie weken geleden gelanceerd en wekelijks komen er nieuwe sieraden bij. Maar nu al zitten er super leuke armbanden, kettingen, oorbellen en ringen in de collectie. “Alle sieraden hebben een naam. Vernoemd naar mensen die het gemaakt hebben in het leven, maar wel met hun eigen identiteit. Van schrijvers van businessbooks tot acteurs uit de series Billions en Homeland. Maar de naam Delano komt bijvoorbeeld weer van een vijfsterrenhotel in Miami. En Hamptons en Cannes zijn natuurlijk the places to be for the rich and famous”. 

The Stureplan Billions is een stijl van ambitie en succes. Door het dragen van deze sieraden voel jij je net zo succesvol als zakenlui in de wijk Stureplan of de serie Billions. Ondanks de dure uitstraling  van het merk, zijn de sieraden hartstikke betaalbaar (20- 59 euro)! “Je kunt ze lekker met elkaar combineren en je eigen stijl ontwikkelen. Als je een goede stijl hebt, hoeft dat dus helemaal niet duur te zijn”.

CANNESMALIN_CUFF_THE_STUREPLAN_BILLIONS_COLLECTION

In Nederland is The Stureplan Billions Collection nog helemaal upcoming. Maar super leuk om te vermelden is dat vanaf september de collectie bij conceptstore Magda in Eindhoven ligt en het via Maison 365, het online styling platform van styliste Danie Bles, te koop is.

Zelf heb ik de rosé gouden armbanden Merci & Hamptons. Ik ben er super blij mee en draag ze vaak samen aan mijn pols. Het materiaal is gold plated copper. Naast deze materialen zijn er ook sieraden van stainless steel en gold plated silver. Ik ben fan en dit zijn zeker niet mijn laatste sieraden van het merk! En die serie Billions is even inkomen, maar dan zeker de moeite waard om te volgen 🙂

Deel deze blog: