Je suis une stylist!

Na 13 weken cursus bij de Styleschool Bydanie mag ik mij nu officieel stylist noemen! Yay! Het was een super inspirerende cursus met hartstikke leuke meiden. De docenten en gastlessen waren top! Hoe vaak krijg je nou les van Danie Bles, Annic van Wonderen, Amanda Rijff, Kelly Huijsman en nog andere toffe stylisten?!

Afgelopen zaterdag was de laatste les. Als eindopdracht deed ik een garderobe analyse en personal shopping voor een klant. Dat was super leuk! Ze had leuke kleding in haar kast maar miste wat basic items om goede setjes mee te kunnen maken. Ik had flink geshopt en het is gelukt! Toen ze zei ‘Hier word ik blij van en ik wil het morgen allemaal gelijk aan’, straalde ik van plezier.

Om onze laatste les feestelijk af te sluiten, was er natuurlijk champagne! We kregen een certificaat uitgereikt en een geweldige sweater met de tekst ‘Je suis une sylist’ van Believe the Hype. Dit avontuur zit erop, maar mijn nieuwe stylingavontuur gaat nu pas beginnen!

Via mijn blog blijf ik je natuurlijk inspireren met mode, trends en accessoires. Maar ik kan je ook helpen bij personal styling! Wil jij een garderobe analyse, een persoonlijk stijladvies (voor bepaalde gelegenheden bijvoorbeeld), tips om setjes te maken van je huidige kleding en accessoires en/ of dat ik nieuwe items voor je shop om je garderobe mee aan te vullen? Mail mij dan: marloes@pearlsandstripes.nl

Deel deze blog: