Juweeltjes van vinyl

’s Zomers geldt voor mij: hoe meer armbanden, hoe beter. Het staat zo leuk aan je pols en is vaak een verzameling van momenten en herinneringen. De één kreeg je van een vriendin, de ander vond je op een leuk marktje in een fijn vakantieland en weer een kreeg je van je lover in zijn attente jaren.

Het Italiaanse merk My Sound doet je terugdenken aan vroeger tijden! Ze gebruiken namelijk vinyl en verschillende muziekstijlen als inspiratie voor hun toffe sieraden. De collectie bestaat uit tien verschillende kleuren, elk geïnspireerd op een andere muziekstijl (60’s, 70’s, 80’s and 90’s). Zelf heb ik de I love 8o’s. Doet mij terugdenken aan het best verkochte album ooit van Bruce Springsteen: Born in the U.S.A. Maar ook aan het Engelse popduo Mel & Kim met hun hit Respectable. Of wat dacht je van Cyndi Lauper, Toto, Doe Maar en de Miami Sound Machine? !

De handgemaakte wikkelarmbanden in vinyl en zilver zijn van hypoallergeen materiaal. Per verkochte armband gaat 1 euro naar de Sant Egidio gemeenschap die zich inzet voor belangrijke projecten voor kinderen in de hele wereld. De Amerikaanse acteur Richard Gere is ook al fan van de armbanden van My Sound. Hij werd gespot met een exemplaar tijdens de promotie van zijn nieuwe film.

Wil jij ook zo’n juweeltje van vinyl? Bekijk de armbanden op www.mysoundjewel.com

13508953_1709594089307720_3416604341604753143_n

Deel deze blog: