Mijn favoriete Franse sieradenmerken (1)

Ik ben dol op Franse sieraden! Net wat aparter en niet iedereen loopt ermee. Van sieraden kun je nooit genoeg hebben. Het is vaak een betere investering dan in kleding. Sieraden zijn tijdloos. Soms leg je ze een paar jaar weg omdat je ze beu bent en een paar jaar later vind je ze weer helemaal leuk!

Onderstaande merkjes zijn favoriet van mij! Ze zijn de ultieme aanvulling op je summer look!

Aurelie Bidermann
Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de sieraden van Aurelie Bidermann zag. Het was in Parijs en ik wilde dolgraag die ene toffe armband. Helaas was ie boven mijn budget. Maar sindsdien droom ik er nog steeds van. De sieraden van dit merk zijn super leuk en apart. Ik vind het echte eyecatchers. Neem de mooie groene oorbellen bijvoorbeeld en je hoeft verder geen sieraden meer om. En wil je dat toch, dan maakt het niet uit wat je van het merk draagt want het staat allemaal super bij elkaar. Ik word er in ieder geval heel blij van!

Gas Bijoux
Het merk Gas Bijoux bestaat al een tijdje en ik ontdekte het voor het eerst toen ik in Zuid-Frankrijk op vakantie was. Ik kocht een prachtige ketting en oorbellen. Nog steeds vind ik de sieraden van dit merk fantastisch en ze blijven ook hartstikke mooi. Ze hebben een bohemian tintje en daar houd ik van!

Imaï
Dit Franse merk ontdekte ik bij één van mijn favoriete Insta-girls Audrey Lombard. Ze heeft een te gekke stijl en goede smaak. Ik was dan ook super blij toen mijn vriend met Kerst als verrassing een ring voor mij gekocht had van dit merk! Een bezoek aan deze winkel in Parijs staat hoog op mijn lijstje. Het merk is iets klassieker dan de andere twee merken, maar wel heel eigentijds door de brede armbanden en ringen. Love it!

Ben jij zo’n lucky bastard die deze zomer op vakantie naar Frankrijk gaat? Ga dan zeker op zoek naar deze leuke sieradenmerken. Mooie herinnering aan je vakantie 🙂  En anders gaat bestellen via internet ook super goed. Soms heb je het al binnen 1 à 2 werkdagen in huis!

En het mooie aan een deel I is dat er ook altijd een deel II komt:-) Binnenkort vind je op mijn blog nog meer leuke Franse sieradenmerken!

 

Deel deze blog: