Mooie nagels met Anny

Van de week was ik bij parfumerie Douglas in Roosendaal en zag ik weer super leuke nieuwe nagellakjes! Als je lekker zongebruind bent, vind ik lichte kleurtjes nagellak heel mooi staan. En laten ze die nou hebben van het merk ANNY. Ze hebben ook van die leuke namen. Wedding in Paradise, Pink Duck, Lovebird en Flamingo Fashion. Als je daar niet meer hip mee voor de dag kan komen, dan weet ik het ook niet meer.

De nagellak brengt fijn aan (geen strepen) en is vrij dekkend. Je kunt bij de meeste kleurtjes volstaan met slechts één laagje! Fijn voor van de die ongeduldige types als ik! En tot slot zijn ze nog fijn betaalbaar ook (9,95 euro, 15 ml). Hoe hebben we het ooit zonder ANNY kunnen doen? 🙂

ANNY – The American way of life
ANNY is een Duits merk wat staat voor American Nailfashion New York. Het ruime assortiment aan kleuren is geïnspireerd op trends uit Los Angeles, Miami en New York. Een range aan kleuren voor de Beautiful Brides in Las Vegas, de mode-journalisten alias ‘The devils of the front row’ tot aan lakjes speciaal fashionbloggers in New York city en Beach Bike Cruising girls in Miami.

Nagelverzorging 6 in 1
Naast nagellak is er ook een nagelverzorging 6 in 1. Zes verschillende eigenschappen in één flesje. Tel maar mee, daar gaan we:

  1. Base coat.
  2. Ridge filler: vult geribbelde nagels op, maakt het glad en egaal.
  3. Nagelverharder.
  4. Droogt super snel.
  5. Geeft een ‘high gloss’ effect, oftewel: langdurige glans.
  6. Topcoat, zodat je nagellak langer en mooier blijft zitten.

Zowel de nagellak als de nagelverzorging van ANNY is te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: