Kersttip: Skins Cosmetics Holiday Box 2018

Net zoals er een ware hype is rondom de beauty adventkalenders is er ook een hype rondom de Skins Cosmetics Holiday Box. Een box met luxe miniaturen van deze prachtige parfumeriewinkel. Een beetje beautylover wil deze box wel onder de kerstboom! Een beauty kerstpakketje voor jezelf ?

Wat zit erin?

Diptyque scented candle Ambre (30 ml)
Ik ben hartstikke fan van de geurkaarsen van Diptique. Ze zijn niet goedkoop maar je hoeft ‘m maar even te branden en de geur blijft nog lang hangen. Dit is wel het neusje van de zalm onder de geurkaarsen! Ambre is één van mijn favo geuren, naast Patchouli.

Frédéric Malle (7 ml)
Mijn all time favourite geur is Portrait of a lady van Frédéric Malle. Ik krijg zo vaak de vraag welke geur ik opheb. Dit is echt zo’n geweldig lekkere geur op basis van patchoeli en sandelhout. Ik vind het dan ook helemaal top dat er een miniatuurversie in de Skins box zit!

Skins X Zenology (50 ml)
Soms zijn huisparfums bijna nog lekkerder dan gewone parfum. Deze spray is speciaal door Skins samengesteld in samenwerking met Zenology. De geur Liquid Cashmere is perfect om nare etensgeuren in huis te verdoezelen of gewoon een fijn ambiance te creëren. Het is een combi van frisheid en warmte. Heerlijk!

Marie-Stella-Maris body lotion & body wash (80 ml)
Deze twee mooie miniaturen zijn van het Nederlandse merk Marie-Stella-Maris. Dit merk is ervan overtuigd dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Door de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten, mineraalwater en luxe huisparfums leveren ze een bijdrage. Je gaat deze producten met de geur Objets d’Amsterdam lekker vinden, echt waar. En ze staan gewoon mooi in je badkamer ?

Salle Privée (12 ml)
Ik kende dit merk niet. Het klinkt Frans, maar er schuilt een Nederlandse ontwerper achter. Hij ontwikkelde 5 geuren voor zowel mannen als vrouwen. Geïnspireerd op de jaren ’70. Le Temps Perdu is een lichte geur en een combi van amber & hout. Een zachte, heldere geur. Heel lekker!

En wat zit er verder nog in de box? Twee miniaturen van Kat Burki; het Retin-C Treatment Complex en het Vitamin C Intensive Face Cream. Helaas voor slechts 1 à 2 keer proberen, want dit zijn echt mooie producten. Daarnaast geuren van Ex Nihilo (Fleur Narcotique) en Juliette has a gun (MMMM…). Aan het haar is ook gedacht want er zit een haarmasker in van dé haarmeester Christophe Robin. En tot slot een miniatuur van de Eye Fluid Line F van Susanne Kaufmann en het Advanced Plumping Serum van Patyka.

De Skins Holiday Box 2018 is te koop via Skins Cosmetics.

 

Deel deze blog: