Rock deze Kerst met Pupa Rock & Rose

Het Italiaanse cosmeticamerk Pupa Milano heeft een mooie kerstlook: Rock & Rose. Het is een combi van goud, metallic gecombineerd met klassiek rood. De kerstlook bestaat uit oogschaduw, een lip fluid en highlighter. In een prachtige goudkleurige verpakking met geborduurde rozen. Ik testte 3 producten uit deze kerstlook.

Rock & Rose 3D Eyeshadow
Er zijn 3 kleuren oogschaduw van de Rock & Rose lijn; 001 Audacious Gold, 002 Irrivent Bronze en 003 Black Vibes. Ik heb de 002 Irrivent Bronze, een mooie bronze tint die prachtig past bij een goudkleurige oogschaduw en zwarte eyeliner. De oogschaduw is mooi gepigmenteerd en geeft dus gelijk veel kleur. Deze kleur oogschaduw haalt echt mooi je eigen oogkleur mooi naar voren (vooral bij blauwe en groene ogen). Met een droge applicator geeft het een metallic finish en met een vochtige applicator een dekkend effect. Heel mooi!

Rock & Rose Metalmatt Lip Fluid
Voor de lippen zijn er ook 3 kleuren; 001 Insolent Red, 002 True Ruby en 003 Rebel Burgundy. Ik testte zelf 002 True Ruby, een mooie warme rode kleur met een metallic en matte finish. Hij blijft echt mega goed zitten. Perfect voor een avond uit, want je hoeft ‘m nauwelijks bij te werken! Zelf vind ik het wel gemakkelijker om vooraf eerst een lippotlood te gebruiken. Zo breng je ‘m wat nauwkeuriger aan. Dat is het gevaar met een donkere kleur, dat je sneller uitschieters ziet.

Rock & Rose Highlighter
De high lighter is er in 1 kleur; Indescent Rose Gold. Perfect om op je jukbeenderen aan te brengen voor die mooie subtiele glans en mooie lichteffecten. Heel feestelijk, maar ook gewoon mooi voor elke dag.

Uit de Rock & Rose make-up lijn zijn ook nog nagellakjes verkrijgbaar. Ze zien er super leuk uit, maar ik heb ik ze niet getest. Ik vind het een hele mooie look. Met name de oogschaduw (kleur 002) en highlighter vind ik niet alleen mooi voor de feestdagen maar ook gewoon voor overdag. De lip fluid vind ik voor een feestje leuk, maar is echt veel te heftig voor mij qua kleur. Bovendien blijft ie iets té goed zitten. Het is echt schrobben om ‘m eraf te krijgen.

Pupa make-up is echt hartstikke fijne make-up voor een leuke prijs! De make-up producten zijn onder andere via de website te koop.

Deel deze blog: