Boost je huid met Pascaud ampullenkuur

Nu heb ik toch iets voor je! Een ampullenkuur voor je huid. Werkelijk waar fantastisch. Een mega mooi effect. En dat in 24 dagen. Kom, ik vertel je er meer over!

De ampullenkuur is van het merk Pascaud. Een heel mooi merk huidverzorging. Eerder al gebruikte ik de starterskit. En één keer in de twee maanden onderga ik een gezichtsbehandeling van dit merk.

Filosofie Pascaud
Goede producten, af en toe een beautybehandeling, gezonde voeding aangevuld met voedingssupplementen, voldoende bewegen én positief in het leven staan. Zo krijg je volgens Pascaud op natuurlijke wijze een mooie huid.

3 fasen ampullenkuur
Met de intensieve 3 fasen ampullenkuur heeft Pascaud een beautytreatment voor thuis. De kuur is het hele jaar door te koop, maar ik kreeg nu deze speciale kersteditie. En daar was ik maar wat blij mee!

Wat zit erin?
De box bevat 24 ampullen; 12 x Retinol, 6 x AHA en 6 x DNA. Retinol stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, AHA (fruitzuur) verwijdert dode huidcellen en DNA voedt de huid. De ampullen bevatten hoge concentraties werkstoffen (1% retinol en retinyl palmitaat, en 13% fruitzuur) en zijn daarom luchtdicht verpakt. Je gebruikt dagelijks 1 ampul ’s avonds op je gereinigde huid. Je gebruikt dan geen nachtverzorging verder, alleen de ampul.

Hoe werkt het?
Je breekt de ampul open bij de witte stip en brengt de vloeistof aan op je gezicht, hals en decolleté. Er zit vrij veel in een ampul dus je moet een paar keer achter elkaar aanbrengen. De retinol en DNA ampul mogen ook rondom je ogen, de AHA niet!

Snel resultaat!
Al na een week heb je snel zichtbaar resultaat en merk je dat je huid gladder is en minder verstopte poriën. Mijn huid moest wel aan de kuur wennen. Ik hield in eerste instantie de volgorde uit de box aan: 6 dagen Retinol, 3 dagen AHA, 3 dagen DNA en de week erna hetzelfde.

Ik merkte echter dat mijn huid best sterk op de ampullen reageerde. Zo kreeg ik de eerste dagen na gebruik van Retionol wat meer pukkels op mijn wangen, maar dat trok daarna ook wel weer snel weg. Bij de eerste keer AHA reageerde mijn huid best heftig. Het prikte een beetje en ik kreeg wat droge plekken in mijn hals.

Toen besloot ik om maar niet 3 dagen achter elkaar AHA te gebruiken maar de volgorde aan te houden van de ampullen voor een gevoelige huid (staat op de site van Pascaud). Toen ging het beter. Daardoor hield ik aan het eind wel wat AHA en DNA ampullen over. Maar geen probleem want dan gebruik ik ze later nog eens. Of ik koop 10 ampullen Retinol los (kan namelijk ook) en combineer ze daarmee, heb ik weer een mini kuur 🙂

Waarom deze 3 fasen?
De gedachte achter deze 3 fasen kuur is dat je met retinol je huid boost en nieuwe cellen aanmaakt, vervolgens peel je deze met AHA en verwijder je dode huidcellen, daarna voedt je je huid weer met DNA. Deze combinatie en de hoge werkstoffen zorgen ervoor dat je snel zichtbaar effect hebt.

Wat merk je voor effect?
Ik vind de kuur echt fantastisch! Na gebruik ervan merkte ik dat mijn huid gladdder is, ik minder fijne lijntjes en verstopte poriën heb, mijn huid is minder vlekkerig en beter gehydrateerd.

Gun jezelf ook zo’n fijne ampullenkuur voor thuis! Je koopt ‘m onder andere via de website van Pascaud. 

Deel deze blog: