Nars Holiday Collection 2018

Nars is echt een super fijn make-up merk dat sinds vorig jaar ook in Nederland te koop is bij de Bijenkorf. Menig visagist werkt met dit Amerikaanse merk en dit Roosendaalse vrouwke nu ook. Ik was al fan van de Laguna bronzer en multi functionele highlighter. Maar nu mocht ik ook 3 lipglosses uit de limited Holiday Collection 2018 proberen.

In deze limited edition zitten 3 kleuren lipgloss, geïnspireerd op de punkmode uit de jaren ’70.  Bij punk dacht ik aan wat heftigere kleuren als rood, maar dit setje van Nars bevat juist zachte tinten. Camden girls (nude), Vandal (roze) en Banshee (paars). Camden girls is mijn favoriet. Dat is echt een kleur die je elke dag op kan. Vandal is ook mooi, wat sprekender. Banshee is echt veel te heftig voor mij qua kleur. Donker paars, dus die gebruik ik niet en geef ik maar weg aan een enthousiasteling ?

De kleuren van de verpakking komen overeen met hoe ze op je lippen zijn. Ze brengen makkelijk aan, zijn lekker vettig, geven veel kleur en blijven redelijk lang zitten. Een fijn setje om te hebben, je neemt ze makkelijk mee in je tas. Ik hoop dat Camden girls & Vandal niet bij limited editions blijven!

Je koopt dit leuke setje via de Bijenkorf.

Deel deze blog: