Lange wimpers met Dreamweave mascara

De Dreamweave mascara’s zijn in Engeland een groot succes. Volgens de Engelsen is de mascara ‘Amazing’, geeft het een ‘false lash effect’, en is het ‘the mascara of your dreams’. Je begrijpt dat ik erg nieuwsgierig was om deze mascara te testen!

Er zijn drie mascara’s van dit merk. Ik testte de Dreamwave Lash Magnetic Mascara. Zoals ik al aangaf een hit in Engeland. Vooral onder visagisten, bloggers en vloggers.

De belofte is dat deze mascara je wimpers langer maakt. En dat doet ie! Het is een fijn, flexibel borsteltje. Dat zorgt ervoor dat je wimpers niet aan elkaar plakken en ook niet klonterten.

Het is de bedoeling dat je de mascara oog voor oog aanbrengt. Elke wimper wordt namelijk verpakt met een siliconen hulsel. Daardoor droogt de mascara snel op en wordt hard. Vandaar dat het handiger is om eerst je ene oog op te maken en als je daarmee klaar bent pas je andere oog.

Ik vind het een fijne mascara en kan mij voorstellen dat de Engelsen er enthousiast over zijn. Maar als nuchtere import Brabo vind ik de woorden ‘Amazing’ en ‘mascara of your dreams’ toch wel wat overdreven. Het is een fijne, mooie mascara die echt doet wat ie belooft. Kijk maar naar de voor- en na- foto hieronder. Bambi eat your heart out 🙂

IMG_20160117_150103    IMG_20160117_150036

 

 

Op de website van Dreamweave zie je welke mascara’s er nog meer zijn. Ook is er een lipverzorging van dit merk.

Deel deze blog: