Let’s talk about lingery!

De derde les Personal Styling bij de Styleschool Bydanie stond in het teken van lingerie. Al vaker gaf ik in mijn blogs het belang daarvan aan. Het is gewoon super belangrijk dat je de juiste maat draagt. Niet alleen omdat het een stuk fijner zit, maar ook voor de vorm. Het kan een wereld van verschil zijn voor je outfit en je voelt je een stuk zekerder!

Hoewel ik redelijk thuis ben in de goede en leuke merken ( Stella McCartney, La Perla, Chantelle, Hanro, Love Stories) kreeg ik tijdens de cursus Personal Styling toch weer super handige tips! Eindelijk weet ik hoe je die vetrolletjes onder een jurkje met de juiste shapewear verbloemt, waar je de beste strings koopt en hoe je het oplost als je een outfit hebt met een laag uitgesneden rug!

Zaterdag krijgen we een masterclass van Annic van Wonderen! Eerder al schreef ik op mijn blog een review over haar boek. Ik kijk uit naar haar verhaal en ontmoeting!

Deel deze blog: