Leuk merk: Arkk Copenhagen

Bij Fraai Terschelling zag ik de sneakers van Arkk Copenhagen voor het eerst en ik was op slag verliefd! Het merk haalde haar inspiratie voor deze unisex gympies uit de minimalistische Scandinavische architectuur en lifestyle. Hartstikke hip en trendy.

Ik was even bang dat ze iets té trendy voor mij waren. Alsof ik net van de sportschool kom. Terwijl ik op mijn 16e ooit voor het laatst een sportschool binnen wandelde. Ik vind zelf dat sportieve gecombineerd met het fashionable juist leuk! En dus heb ik nu ook van die ‘snelle jongens’ aan mijn voeten 🙂

Ik heb de Raven black. Ze zijn helemaal zwart en hebben een gespikkelde zool. Je trekt ‘m aan als een soort sok. Hij sluit helemaal aan bij je voet. Ze zitten echt als gegoten! Ik draag ze onder een spijkerbroek, zwarte broek of leren legging.

De nieuwe collectie speelt ook helemaal in op de nieuwe kleuren voor het najaar: rood en groen. Ik vind de Raven Dusty Olive Nubuck te gek voor mijn vriend, maar ik denk niet dat hij erin trapt. Ha! Mooie woordspeling 🙂

Wil je ook deze stylishe sneakers? Kijk dan eens op de website van Arkk Copenhagen. Ze vallen klein trouwens!

Deel deze blog: