Personal shopper & stijladvies nodig?

Gisteren ging ik langs bij een klant voor wie ik onlangs kleding shopte. Haar eerste reactie toen ik de setjes aan haar showde: Wow, wat stylish. Ik zie dit wel bij anderen, dus weet dat het ‘in’ is maar ik vind het tof dat dit blijkbaar ook bij mij kan.

Deze klant had een duidelijke stylingvraag: meer zakelijke looks. We bekeken thuis samen haar kledingkast. Aan de hand van wat ze had en er nog ontbrak, ging ik voor haar op pad. Het leukste moment is altijd als ik daarna weer met de nieuwe items bij diegene thuiskom. Zowel spannend voor mij als voor de klant. Vindt ze het leuk? Past het bij haar figuur, bij haar persoonlijkheid, bij wat ze wil uitstralen? Gisteren was mijn missie in ieder geval geslaagd! Het stond haar prachtig. Ze straalde en wilde gelijk vandaag haar nieuwe kleren aan.

Ik bespaar je moeite, tijd en miskopen! Hoe fijn is het dat je zelf niet hoeft te winkelen, niet in zo’n krap pashokje staat en je op je gemak lekker thuis kunt passen?! En wat je niet leuk vindt of niet past, neem ik gewoon weer mee en breng ik voor je terug. Ik geef je tips hoe je de nieuwe items met je huidige garderobe kunt combineren, advies wat er bij jouw figuur past, hoe je een eigen stijl ontwikkelt en welke merken en (online) winkels voor jou leuk zijn.

Naast personal shopping kun je ook bij mij terecht voor een garderobe analyse. Voor als je dus eens flink je kast onder handen wilt nemen. We kijken wat nog leuk is, wat weg kan, hoe je anders kunt combineren. Kortom: we brengen je kast weer op orde en in balans. Scheelt jou ’s ochtends weer tijd om te bedenken wat je aan moet.

Wil jij ook dat ik met zo’n rekje met kleding, schoenen en accessoires bij je langskom? Mail mij dan: marloes@pearlsandstripes.nl !

Deel deze blog: