Chanel Rouge Collection 01

De nieuwe Chanel look –Le Rouge Collection No1- is uit en is werkelijk waar prachtig! Alles staat in het teken van de kleur rood. Vooral de oogschaduw is fantastisch mooi! Hurry up naar de winkel, want deze look is vast en zeker snel uitverkocht!

Het is de eerste collectie ontworpen door creatief make-up director Lucia Pica en ontstaan door haar passie voor de kleur rood. Daarnaast is de kleur ook typerend voor Chanel. Sensueel & krachtig. En zoals mademoiselle Coco Chanel ooit zei: Put your red lipstick on and attack!

Model voor de campagne van Chanel is actrice Kristen Stewart. Op de website van Chanel zie je hoe zelf de look van Kristen aan kunt brengen.

Frans Idzes, beautyadvisor bij parfumerie Douglas in Roosendaal, bracht de nieuwe look bij mij aan. Ik vind de man een kunstenaar 🙂 Zelf had ik het niet zo snel gedurfd, rode oogschaduw. Ik was bang dat ik huilerige ogen kreeg. Maar door de juiste mix met bruintinten, is dit niet het geval. En heel belangrijk; een egale huid. Ik heb nogal wat vlekjes van de zon en couperose. Mijn huid werd egaal gemaakt met een zeer dekkende foundation van Clinique. Een aanrader!

Ik ben in staat om heel de look te kopen. De producten zijn super fijn en de oogschaduw heeft een mooie pigmentatie. Zelf houd ik iets minder van rode lipstick dus ik zou de look combineren met een nude lippenstift. Benieuwd wat ik allemaal voor make-up op heb? Check snel het lijstje hieronder!

Gebruikte make-up

*Foundation Clinique: Beyond Perfecting foundation + concealer BP7
*Concealer Clinique: 02
*Oogschaduw Chanel: LES 4 OMBRES in Candeur et Expérience
*Oogpotlood Chanel: STYLO YEUX WATERPROOF- 929
*Mascara Chanel: Inmitabele intense (verlengen + krul) + Le Volume de Chanel (volume)
*Oogpotlood Chanel: Le Crayon Khol- 62/ Ambre
*Wenkbrauwen Anastasia- wenkbrauwpoeder taupe
*Blush Chanel: Rouge Profond
*Lippotlood Chanel: Le Crayon Lèvres- 98
*Lipstick Chanel: Rouge Allure Velvet- 58/ Rouge vie

Deel deze blog: