Geef je haar volume met L’Anza

Met het uitdelen van haar heb ik niet bepaald achteraan gestaan. Mijn kapper zegt ook iedere keer verbaasd dat ik veul haar heb (op z’n Brabants). Toch werd mijn haar na mijn zwangerschap wel wat futloos en slap (ik lijk zij van die reclame wel). Daarom testte ik de L’Anza haarverzorging Healing Volume. L’Anza heeft een zeer uitgebreide lijn qua producten. Van bescherming en behoudt van kleur tot aan producten voor mensen met krullen of droog (zelf bij psoriasis) en beschadigd haar.

Thickening Shampoo en conditioner
Als ik mijn haar was met de Thickening Shampoo dan heb ik echt het gevoel alsof ik bij de kapper lig, met mijn ogen dicht en mijn haar in de wasbak. Die aangename geur, het fijne schuim. Echt een heerlijke shampoo!

Daarna laat ik een paar minuten de conditioner inwerken en spoel ‘m vervolgens goed uit. Wat ik erg fijn aan dit product vind, is dat het mijn haar goed doorkambaar maakt terwijl het nat is. Dat heb ik echt niet met iedere conditioner. Soms is het één klittenboel. Bij de Thickening Conditioner dus niet.

Root boosting foam
Ik föhn mijn haar altijd. Het duurt anders zo lang voordat het droog is en gaat vooral naar buiten staan. Bovendien zorgt het föhnen weer voor meer volume. Voordat ik ga föhnen, spray ik de boosting foam op mijn natte haar. Dat doe ik voornamelijk bij de aanzet van mijn haar om extra volume te creëren. En dat doet dit product!

Thickening Treatment spray
Ter afwisseling met de foam gebruik ik ook de finishing spray. Dit product beschermt je haar tegen de warmte van de föhn en geeft ook weer volume aan je haar. Je sprayt ‘m gewoon over heel je haar en föhnt het daarna droog.

Zero Weight Gel
Om mijn haar na het föhnen in model te brengen, gebruik ik een gel. De Zero Weight Gel is een mooie goudkleurige substantie met glitters. Hij kan zowel op droog als vochtig haar gebruikt worden. Ik doe de gel eerst op mijn handen en breng het daarna aan op droog haar. Een beetje kneden om het in model te brengen en het bij mijn haargrens een beetje platter te maken. Deze gel ruikt echt zo lekker!

Strong hold finishing spray
In principe blijft mijn haar door de gel al redelijk in model zitten. Maar als ik het opsteek of zeker wil dat mijn haar goed blijft zitten, dan gebruik ik ook de Strong hold finishing spray. Deze wordt niet keihard, maar zorgt er wel goed voor dat elk haartje op zijn plek blijft 🙂

De producten van L’Anza Healing Volume bevatten bamboe en keratine. Bamboe versterkt en verdikt de haarstructuur van binnenuit. Keratine herstelt je haar en geeft een natuurlijke glans.

Conclusie
Wat ik zo fijn vind aan deze Healing Volume-lijn is dat het je haar volume geeft, maar tegelijkertijd ook luchtig houdt en niet zwaar maakt. Je hebt een volle bos die er gezond uitziet, alsof je net van de kapper terugkomt. Bovendien is het prettig dat het grote verpakkingen zijn tegen een fijne prijs. Doe je er lekker lang mee! En –niet onbelangrijk- de geur is zeer aangenaam!

Meer informatie over de haarverzorging van L’Anza en bij welke salons bij jou in de buurt je deze producten kunt kopen, vind je op hun website.

Deel deze blog: