Musthaves Zara

Van de week had ik een personal shopping opdracht voor een klant en was ik bij Zara. Voor mijn klant slaagde ik niet, maar wel voor jou! Er hing weer volop nieuwe collectie. Ik heb ‘m uitvoerig voor je bekeken en mijn favorieten voor je verzameld.

Soms komen items leuk over op de website van Zara, maar valt het qua stof of model in het echt helaas tegen. Of andersom. Ik spotte namelijk een leuk groen jack waarvan je op de site misschien denkt ‘mwah’, maar in het echt is het een topper! Kortom: kijk lekker en scoor deze pareltjes als eerste voordat ze weg zijn!

Kleding
Ik ben dol op groen! De groene blouse met witte sterren is super leuk! En ook het groene jack waar ik het net over had. Panterprintjes zijn en blijven mijn favoriet! Deze blouse staat super, op alles eigenlijk. Ruitjes en velours worden helemaal in. De blouse en legging zijn dus echte musthaves voor dit najaar. De bomber blijft ook nog even, dus wat dacht je van deze met tijger?

Ruitjesblouse
Panterprint blouse (valt klein)
Groene blouse met sterren (valt ruim)
Blauwe winterjas (marinelook)
Spijkerblouse met borduursels
T-shirt (leuker in het echt dan op de foto!)
Groen jack
Fluwelen legging
Bomber jack met tijger

Schoenen en accessoires
Als ergens een sterrentje op zit, wil ik het al hebben. En laat het nu bij Zara op allerlei items zitten! Vooral op shawls 🙂 Het dunne panterprint shawltje is ook altijd goed! De shoker-trend zet ook nog even door dit najaar. Scoor deze twee om je outfit mee af te stylen!

Zwarte shawl met witte sterren
Panterprint shawltje
Zilverkleurige shoudertas
Smalle shawl met panterprint
Fluwelenshokers
Zwarte shawl met goudkleurige sterren
Blauwe fluwelen mocassins
Broches
Zwart-wit shawltje met sterren

 

Deel deze blog: