Leuk merk: Hot & Tot

Stoer, strak, stijlvol en duurzaam. Dat zijn de unisex horloges van het toffe merk Hot & Tot. Ik ben enorm blij met mijn Sfinx. Een horloge helemaal van hout. Naast horloges zijn er van dit merk ook super leuke zonnebrillen en hertenkoppen. Allemaal van hout.

Voor ieder verkocht product wordt een boom geplant via de Stichting Trees for All. Hot & Tot is dus voor iedereen die uit het goede hout gesneden is en iets voor de natuur terug wil doen 🙂

‘Wij danken je voor je aankoop en hopen er weer een boomknuffelaar bij te hebben’. Dat stond op het kaartje bij het horloge geleverd. Nooit eerder werd ik aangesproken met boomknuffelaar. Die term associeer ik met het type afritsbroek, sokken in sandalen en okselhaar. O ja, en altijd bij de padvinders gezeten. Maar hé, kijk naar mij! Er zijn blijkbaar ook hippe boomknuffelaars in kekke jeans met streepjesshirt, gouden laarsjes en panterprinttasje, die niet weten hoe ze van twee stenen een vuurtje moeten maken.

IMG_20160904_210213

Duurzaam is gewoon hartstikke hot. En het concept is ver doorgevoerd. Van ontwerp tot gerecyclede verpakking en foto’s in de natuur. Over alles is goed nagedacht. En de merknaam? Een rare (zijn z’n eigen woorden) achternaam van de eigenaar (Hottentot) die als merknaam opeens hartstikke goed klinkt!

Als je een horloge koopt, krijg je er ook een tooltje bij om het horloge kleiner te maken. En dat kan ik zelfs (wel met instructievideo)! Wat ook zo leuk is, is dat je het horloge kunt laten graveren. Dus als je je trouwdatum niet wilt vergeten, je in een sentimentele bui een troetelnaampje wilt vastleggen of de initialen van je honden bij je wilt dragen. Het kan allemaal, mits het maar op de achterkant van de wijzerplaat past.

De items zijn te koop bij diverse hippe boetieks in Nederland en België. Maar je shopt ze ook online via hun website. De Cebra, Faun en Yale horloges zijn ook helemaal te gek! Of wat dacht je van de hertenkoppen op een kinderkamer en de Zoe zonnebril voor op een fijn terras ?!

 IMG_20160904_202302

Deel deze blog: