Leuk merk: The Rubz

Het Deense merk The Rubz heeft echt super leuke armbanden! De armbanden zijn gemaakt van siliconen banden en schakels van edelstaal. De schakels zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, roségoud en zwart. Je hebt ze ook met Swarovski steentjes erin. De siliconen banden zijn er in alle kleuren van de regenboog, en in twee diktes: 15 mm en 20 mm.

Ik ben super blij met mijn donkerblauwe armband met goudkleurige schakel.  Kan overal bij! Het panterprintje en de metal gold staan nog op mijn wishlist! Nieuwslezeres Dionne Stax draagt ook altijd deze leuke armbanden. Leuk weetje, toch?

De haarelastiekjes zijn ook super! Ik heb net weer ‘coupe kort’ dus kan even geen staartje. Maar de elastiekjes draag ik gewoon als armbanden om mijn pols. Leuk om te mixen & matchen. Of ik draag ze allemaal tegelijk of varieer met drie stuks bijvoorbeeld. Ook deze zijn er weer in verschillende kleuren! Ik heb de zwarte met taupe, super handige kleurencombi!

Van dit leuke merk is nog veel meer te koop! Daar houd ik je via mijn blog van op de hoogte 🙂

Wil je ook zo’n leuke armband? Kijk dan op de website van The Rubz.

 

Deel deze blog: