Magic in a Bottle: Molecule 01

Ik vind maar weinig geuren echt lekker. Al snel vind ik een geur te zwaar. Of ik vind de geur heerlijk, maar hij vervliegt snel. Ik reageerde dan ook niet erg enthousiast toen een verkoopster van Skins Cosmetics mij vroeg of ze een parfum van Escentric Molecules op mocht sprayen. ‘Dit parfum heeft het Axe effect. Je ruikt het zelf niet zo goed, maar een ander wel’, zei de verkoopster.
Direct was ik verkocht. Wat een ontzettend lekkere geur. Dat vonden dus niet alleen de mensen om mij heen. Ik heb namelijk het geluk dat ik de parfum ook zelf heel goed ruik!

Individueel en persoonlijk
Molecule 01 is uniek omdat het slechts 1 basis ingrediënt bevat, Iso E Super, wat ervaren wordt als een zoete, fluweelzachte houtnoot. Je eigen geur wordt erdoor versterkt, daardoor ruikt de parfum bij iedereen anders. Maar bij vrijwel iedereen ruikt de geur fantastisch! Hij kan trouwens door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden.

Mixen en matchen
Doordat er maar 1 ingrediënt in de parfum zit, kun je Molecule 01 goed combineren met een andere parfum. Er zijn 6 verschillende varianten van Escentric Molecules. Je hebt Molecule 01, 02 en 03, en Escentric 01, 02 en 03. In principe kun je de geuren mixen en matchen zodat je zelf je eigen unieke geur samenstelt. Persoonlijk gebruik ik alleen de Molecule 01, omdat ik die geur fantastisch vind. Maar het is ook heerlijk om die bijvoorbeeld te combineren met de Escentric 01 of 02. Er zijn overigens ook showergels van. Ook erg lekker.
Probeer de geur ook eens. Ik weet zeker dat je er net zo enthousiast van wordt als ik. Het is echt Magic in a Bottle!

Escentric Molecules is o.a. te koop bij Skins Cosmetics, Mysc Parfumerie en Babassu.

Deel deze blog: