Make-up les van Amanda Rijff

Vorige week kregen we bij de Styleschool Bydanie les van niemand minder dan Amanda Rijff. Deze make-up artist en beauty coach is geen onbekende in de beauty wereld! Menig BN’er nam al plaats in haar beauty stoel. Ook is ze met regelmaat te zien in het tv-programma Koffietijd, verzorgt ze de make-up bij fotoshoots, schrijft voor Designer-Vintage.com en geeft trainingen en workshops. Een duizendpootje dus!

Het is belangrijk om er als stylist verzorgd uit te zien en klanten ook te kunnen adviseren op beautygebied. Daarom leerde Amanda ons haar specialisme ‘de flaweless face’. Dat is opgemaakt zijn, zonder er opgemaakt uit te zien. Met hooguit vijf producten (primer, foundation, concealer, camouflage, poeder) creëer je deze flaweless face. Volgens Amanda heb je met de juiste producten, tools en technieken niet meer dan 10 minuten nodig om er stunning uit te zien!

Het was echt een super leuke en inspirerende les! Een paar uur lang experimenteerden we met de mooiste beautyproducten (check die beautykoffer van Amanda!) en leerden we met simpele trucks het beste uit onszelf te halen. Ik weet wat ik deze week ga doen; mijn make-up kit aanvullen met onder andere mooie make-up producten van Laura Mercier!

Kijk eens op Amanda’s website voor beauty tips & tricks en haar video tutorials!

Deel deze blog: