Detoxkuur voor je huid

Een vitamine bom voor je huid. Dat is de 7 daagse ampullenkuur van Bernard Cassiere. Ik deed deze kuur. Lees snel wat ik ervan vond.

Tijdens de Beauty Beurs maakte ik kennis met het merk Bernard Cassiere (onderdeel van Sothys). Het is een Frans cosmeticamerk voor lichaam en gezicht.

Ampullenkuur
De vitamine C ampullen zijn geschikt voor een vermoeide en stressvolle huid. De kuur bestaat in totaal uit 7 ampullen, voor elke dag een ampul. Het advies is om de kuur vier keer per jaar te doen, aan het begin van elk seizoen als je huid wel een boost kan gebruiken.

Ingrediënten
Het voornaamste ingrediënt is bloedsinaasappel. Deze antioxidant hydrateert, voedt en stimuleert de huid. Daarnaast bevat het serum andere Vitamine C- ingrediënten en hyaluronzuur. Alle goede ingrediënten om je huid een verfrissende boost te geven dus!

Mijn ervaring
Eén ampul gebruik je voor de helft ’s ochtends en de andere helft ’s avonds. Het lijkt weinig als je de witte ampul ziet, maar de substantie is vrij dun dus je kunt het met gemak gebruiken voor je gezicht, hals en decolleté. Het ruikt echt super lekker! Net een Sinaassplit. Je weet wel, zo’n lekker ijsje wat ‘vroeger’ populair was. Je waant je gelijk op vakantie met deze geur. Mijn huid werd glad, stralend en glanzend na gebruik. Echt een aanrader als je je huid een flinke oppepper wilt geven!

Op de website van Bernard Cassiere vind je meer informatie over de producten en bij welke schoonheidssalon je de ampullenkuur kunt aanschaffen,

Deel deze blog: