Manicure at home met Chanel

Normaal gesproken ben ik niet zo’n Chanel fan qua nagellak. Ik vind de kleuren prachtig, maar de lakjes gaan er vrij snel vanaf. De feestdagencollectie die nu in de winkels ligt, bevat langhoudende nagellak. Le Vernis Longwear en Le Vernis Neon. Ik mocht ze uitproberen.

Le Vernis Longue Tenue Longwear 580 Celebrity
Ik moest echt even goed kijken wat voor kleur dit is; zwart, bruin of paars. Lastig te zien in het flesje. Met één laagje nagellak lijkt het een beetje donker bruin, maar met twee laagjes zie je toch duidelijk dat het zwart is. Een mooie zwarte lak die fijn glanst.

Le Vernis Longue Tenue Longwear 528 Rouge Puissant
Een rode nagellak is natuurlijk een must zo rond de feestdagen. Deze 528 Rouge Puissant is een mooie (standaard) rode kleur. In principe heb je na één keer lakken al een mooie rode kleur en is twee keer lakken qua kleurintensiteit niet nodig.

Le Vernis Longue Tenue Longwear 582 Fiction
Ik ben dol op donker groene nagellak zoals deze 582 Fiction. Het is een mooie, diep donkergroene kleur. Glanzend en lakt fijn!

Le Vernis Neon Nail Colour 604 Scenario
Deze nagellak is er een uit de Neon Wave collectie. Niet perse langhoudend maar een nagellak met een neon finish. Bij twee keer lakken heb je een mooi resultaat. Dan is de lak in principe mat. Met een gel coat erover krijg je een glanzend effect.

Gel coat
Je hebt geen lamp meer nodig om mooie gel-achtige nagels te krijgen. De gel coat van Chanel is een topcoat met gel-effect en zorgt ervoor dat je nagellak langer houdt. Het wordt niet zo’n bollig gellaagje, maar zorgt voor een mooie glans op je nagels. Ik vind het een mooie toevoeging aan je nagellak! Deze gel coat schijnt zelfs de kleur van je nagellak meer tot zijn recht te laten komen.

De houdbaarheid van de nagellak is inderdaad iets verbeterd en blijft bij mij gemiddeld 5 dagen mooi zitten. Ik zeg; een goed cadeau voor in je schoen de Le Vernis Longue Tenue Longwear 580 Celebrity of 582 Fiction. Want dat zijn mijn favorieten! En vraag gelijk die gel coat erbij, want die extra glans is super!

Deze limited edition collectie van Chanel is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: