Marc Jacobs Daisy Kiss

Three times a lady! Marc Jacobs introduceert 3 nieuwe limited edition geuren: Kiss, Dream Kiss en Eau So Fresh. Frisse geuren om je alvast in de voorjaarsmood te krijgen. Alleen voor de flesjes al wil je ze hebben. Volledig in pink, de kleur van de kus! De flacons hebben elk een andere dop, een kunstwerk an sich. Kom , ik vertel je snel meer over deze nieuwe geuren en ook welke mijn favoriet is.

Marc Jacobs Daisy Kiss
Daisy kiss is een frisse en fruitige geur. Topnoten als grapefruit en abrikoosnectar hebben de overhand en zorgen ervoor dat deze parfum heerlijk fris ruikt. Tegelijkertijd zorgen hartnoten als witte pioenroos en roze roos voor een vleugje bloemig en zoet, maar niet té.

Marc_Jacobs-Daisy-Kiss

Marc Jacobs Daisy Kiss Eau So Fresh
Een frisse, bloemige geur. Dat is Daisy Kiss Eau So Fresh. Hartnoten als zuivere pioenroos, kersenbloesem en rode roos zorgen voor de bloemige geur die de overhand heeft. Het vleugje frisheid komt door de topnoot van mandarijnblad. Uiteindelijk wordt de geur wat sensueler en zoeter door basisnoten als sandelhout, ambrox en blank hout die in de geur verwerkt zijn.

Marc_Jacobs-Daisy_Dream-Kiss

Marc Jacobs Daisy Dream Kiss
Daisy Dream Kiss is een warme zoet geur met een kruidige ondertoon. Noten als famboos, zwarte bes, roze grapefruit zorgen voor de zoete geur. Cederhout voor het kruidige effect.

Marc_Jacobs-Daisy_Eau_So_fresh-Kiss

Ik vind de geuren als je ze in eerste instantie opspuit niet heel veel van elkaar verschillen. Dat komt waarschijnlijk omdat Kiss en Eau So Fresh deels ook dezelfde geurnoten bevatten. Maar de een ruikt na verloop van tijd toch anders dan de andere. Eau So Fresh is vrij bloemig,  Kiss fruitig en Dream Kiss wat kruidiger. Marc Jacobs Daisy Kiss is mijn favoriet omdat ie het meest fruitig is en mij daardoor het ultieme voorjaarsgevoel geeft!

De geuren zijn onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: