Psst, keep it secret!

Soms ontdek je van die pareltjes. Zo’n leuke winkel, die eigenlijk té leuk is om te delen. Ik heb het over de online webshop: Keep it Secret Store.  Het is echt zo’n store waarvan ik denk ‘Joh, als je mij nou eens wilt verrassen en je weet niet met wat…koop het daar en je zit AL-TIJD goed’.

Het meest enthousiast word ik van de sieraden. Overload Studios en Wild Things zijn echt zo leuk! Ik scoorde een paar toffe oorbellen van Wild Things (Evil Eye). Ik wilde ook zo graag de pinkring van dit merk, maar helaas heb ik echt poppenvingers en was ie te groot. Maar geen nood, ik heb nog genoeg sieraden op mijn wishlist!

IMG-20170228-WA0003

Wat deze webshop verder zo leuk maakt? Ik houd er niet van als de hele meute ergens mee of in loopt. Dus ben ik altijd op zoek naar aparte merken. En die aparte merken, die vind je op Keep it Secret Store. Toffe shirts van June 7.2, fantastische items van Fabienne Chapot, een te gek bomberjack van Modström, hippe items van Suncoo en leuke notebooks en kaarten van Annet Weelink.

Keepitsecretstore

En vandaag deel ik dit fijne adresje met jou. Laat de kids vanmiddag maar lekker bij een vriendje spelen, kun jij lekker neuzen op de webshop.

Deel deze blog: