Marilot Fashion Event 2016

Zondag was hét Fashion Event van Eindhoven en omstreken; het Marilot Fashion Event 2016. En ik was daarbij! Samen met styliste Jolanda Oskam en make-up artist Ronald Maasakkers.

img-20160918-wa0007

In het ASV Mercedez Benz kwam tout modeminnend Brabant bij elkaar om de pareltjes van winkels Marilot (Nuenen) en Bylotte (Eindhoven) te zien. Op de catwalk schreden de knapste modellen voorbij in outfits van Amator, Iro, Anine Bing, Forte Forte, Enes, Equipment, Malene Birger, Ganni, Kiro by Kim en nog veel meer.

Realityster Danny Cordromp (bekend van o.a. Danny’s Dynastie’ op Linda.tv) kletste de boel aan elkaar toen du moment dat de fashion show begon de stroom uitviel. Ook was hij niet te beroerd om ons in de tussentijd even bij te schenken. Na een zwierig loopje op de catwalk van het schattige dochtertje van Lotte, konden we weer door met de show!

De outfits waren super mooi en hip. Veel bordeaux rood en groen, wollen vesten, coltruien en goud & metallic. Niet alleen de kleding was prachtig, ook de schoenen en tassen. Ik slaakte een diepe zucht bij het zien van de prachtige overknee boots van L’enfant Terrible. Ook de velvet pumps en goudkleurige schoenen Anine Bing waren fantastisch mooi! Om maar te zwijgen van de Jerome Dreyfuss tassen.

20160918_155742

Na afloop van de fashion show kon je naar hartenlust shoppen, de beste worstenbroodjes eten en ging tonics van Bloom drinken. Alles was goed verzorgd! Styliste Danie Bles was ook aanwezig voor personal styling advies. En tussendoor kon je je nog even vergapen aan de nieuwste modellen Mercedes Benz. Kortom: een geslaagd fashion event!

Mijn favo setjes van de catwalk heb ik er voor je uitgepikt. De rokken van Tara Jarmon en zijden blouses van Equipment zijn wat mij betreft echt dé pareltjes van dit moment! En de blazer van Amator; need I say more?!

16

1 Groene hartjes blouse- Equipment
2 Goudkleurige rok- Tara Jarmon
3 Gestreepte blazer- Amator
4 Zwarte zijden top- Gold Hawk
5 Gestreepte broek- Amator

6
6 Bordeaux rode pump- Anine Bing
7 Zwarte bootie- L’enfant Terrible
8 Bordeaux rood tasje- Anine Bing
9 Ecru top- Sea New York
10 Gouden broek- Forte Forte
11 Gestreepte coltrui- Forte Forte
12 Bordeau leren broek- Malene Birger

Nog niet alle items staan op de website van Bylotte, maar ze zijn wel al verkrijgbaar in hun winkels in Eindhoven en Nuenen. Bekijk zeker hun website en social media kanalen eens! En zorg natuurlijk dat je er volgend jaar ook bij bent tijdens dit fashion event!

Deel deze blog: