Mijn ervaring met Clephar Skincare

Een paar weken terug ontving ik een productbox van Clephar, speciaal afgestemd op mijn huidtype. Als echte beautyfan verzorg ik mijn huid goed, dus de conditie ervan is prima. Mijn huid is normaal tot gevoelig. Verder vind ik hydratatie erg belangrijk, net zoals anti-aging. Ik werd enorm door Clephar verwend met een uitgebreide lijn producten. Zelfs aan mijn vriend werd gedacht. Hij kreeg ook een fijne crème. Erg leuk waren de zwarte labels met korte toelichting op de producten.

Over Clephar
Het merk Clephar komt oorspronkelijk uit België. De familie Cleeren maakte ruim twintig jaar geleden huidverzorgingsproducten voor hun klanten uit de apotheek. Dat bleek een succes en ondertussen is het merk uitgebreid met een Skincare, Mencare, Body & Wellness en Suncare. Sinds twee jaar is het merk ook in Nederland verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

Clephar Skincare
De Skincare is gericht op huidverbetering. Wat mij vooral in het merk aanspreekt, is dat de producten hypoallergeen zijn, vrij van parabenen, niet getest zijn op dieren en de hoogwaardige ingrediënten die erin zitten. Normaal gesproken moet mijn huid wennen aan het gebruik van een nieuwe skincare. In dit geval niet. Mijn huid reageerde er gelijk goed op.

Nachtverzorging
Als eerste gebruik ik de Cleansing Oil. Die is super zacht voor je huid. Ik masseer ‘m in en laat ‘m vervolgens even intrekken terwijl ik mijn oogmake-up verwijder. Daarna spoel ik het met warm water af. Vervolgens gebruik ik de Soothing Lotion om de laatste make-upresten te verwijderen. En dat doet dit product hartstikke goed! Zonder dat het een trekkerig gevoel achterlaat.

Na de reiniging is het tijd om mijn verzorging aan te brengen. Ik gebruik daarvoor de Derma +. Deze crème zit in een glazen pot en smeert erg fijn uit. De voedende crème hydrateert, kalmeert en werkt anti-aging. Zelfs als ik ’s ochtends wakker word, voelt mijn huid nog goed gehydrateerd aan. Deze crème kun je overdag ook gebruiken, maar dan vind ik ‘m voor mijn huid iets te vol. Misschien wel bij guur winterweer.

Rond mijn ogen breng ik de Performance Eye Lift aan. Het is een beetje een gelcrème en dat vind ik fijn. De oogcrème hydrateert, gaat donkere kringen tegen, lift en werkt anti-aging. Het schijnt zelfs dat als je dit product 8 weken lang op je wimpers smeert, je wimpers voller worden. Dat komt door de peptiden die erin zitten. Ik kan het je helaas niet vertellen, daarvoor gebruik ik ‘m nog niet lang genoeg.

Dagverzorging
Ik vind het fijn als ik mijn reiniger onder de douche kan gebruiken. En dat kan met de Influxions Cleansing Mousse. Hij heeft een handig pompje en ruikt erg lekker. Het is een frisse en romige reiniger. Je hebt maar twee kleine pompjes nodig. Het schuimt lekker en je huid voelt daarna fris en schoon aan. Daarna spuit ik wat Lotus Water op een watje. Dit product is bedoeld om je gezichtsverzorging beter op te nemen. Daarnaast hydrateert en verzacht de lotus je huid. Wederom een fijn product. Je kunt beide reinigers natuurlijk ook ’s avonds gebruiken.

Daarna gebruik ik echt twee fantastische producten! Ik heb echt nog nooit een product gebruikt dat zo fluweelzacht is als het Scinnovation Vitamine C serum. Je huid lijkt wel satijn! De bijbehorende Vitamine C crème doe ik er daarna overheen. In beide producten zit een hoge dosis vitamine C. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, het is een sterke antioxidant én het vermindert pigmentvlekken en beschadigingen door UV-schade. Het zorgt tenslotte op de langere termijn voor een egalere en stevigere huid. Beide producten zitten in een goed afgesloten flesje met pompje. Deze producten houd ik van de winter zeker in mijn dagelijkse verzorging!
Ook overdag gebruik ik weer de Performance Eye Lift.

Overige producten
In de productbox zaten ook nog het Purifying Clay Mask en de Hydra Treatment. Het kleimasker werkt zuiverend voor je huid. Persoonlijk houd ik niet zo van kleimaskers. Ik ben meer van de gelmaskers. Fijn aan dit masker is in ieder geval wel dat ie niet hard wordt en je huid erna niet droog en trekkerig aanvoelt. Dat is namelijk meestal mijn grootste bezwaar tegen kleimaskers.
De Hydra Treatment is een toppertje. De naam zegt het al: dit product hydrateert. Enorm goed voor mijn wat vochtarme huid. Je gebruikt ‘m als een soort serum onder je dagcrème. Hij ruikt ook heel lekker.

Mijn conclusie over Clephar

Ik ben enorm tevreden over de producten van Clephar. Ik blijf ze zeker gebruiken! Ik merk echt dat mijn huid beter gehydrateerd is. Fijne bijkomstigheid is ook dat de producten betaalbaar zijn. Clephar is te koop bij schoonheidssalons. Kijk op de website van Clephar voor een schoonheidssalon bij jou in de buurt.

Deel deze blog: