Heerlijke geurkaarsen en roomsprays

De lekkerste geurkaarsen en roomsprays…vind je bij mij thuis 🙂 Ik ben er dol op. Niet alleen tegen nare etensluchten. Spruiten, zuurkool en vis zijn wel echt hardnekkig. Maar ook voor de gezelligheid. De keuze is reuze wat geurkaarsen en roomsprays betreft. Ik vind dit de mooiste én de lekkerste. Dus als je eens bij mij thuiskomt en denkt ‘wat ruikt het hier lekker’….dan klopt dat!

Geurkaarsen
Ik wilde zooo graag een Diptyque kaars. Ze zijn prijzig maar ik moest gewoon een keer zo’n kaars kopen. Vorige week kocht ik er een bij Skins Cosmetics in Breda. Tja, welke geur neem je dan? Er zijn namelijk 40 verschillende geuren. Ik twijfelde tussen Vanille, Jasmin, Patchouli en Opopanax. Ik koos voor Patchouli. Dat ingrediënt vind ik namelijk ook lekker in parfums. En als de kaars op is, gebruik je ‘m om je poederkwasten in te zetten. De trend onder bloggers. Je gaat het glaasje in ieder geval niet weggooien! Daar is het te mooi voor. Er zijn nu bij Skins Cosmetics ook wat limited editions voor de kerst.

Ook heb ik een geurkaars van Zara Home. Als je weleens in die winkel geweest bent, dan weet je hoe lekker het daar altijd ruikt. Dat is White Jasmine. Geen bijzondere kaars om te zien, maar ruikt erg lekker. Niet zo heel duur, dus voor alle gelegenheden te gebruiken.

Laatst won ik tijdens een modeshow een geurkaars van Voluspa. De kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke kokoswax en zitten in super mooie blikken. Ik heb de geur Prosecco Bellini. Een hele frisse geur. Een beetje ’s zomers, dus ik bewaar ‘m nog even. Maar hij staat wel in een mooi blikje te shinen op mijn tafel 🙂

Roomsprays
Laatst was ik in Rotterdam in een winkel en daar rook het zo lekker. Ik vroeg wat het was en het bleek een roomspray van de Soap Treatment Store. Hup, ik daar gelijk naartoe en de spray gekocht. Het lijkt net een plantenspuit. Dus echt leuk om in je huis neer te zetten, is ie niet. Maar het ruikt super lekker, een beetje zoetig. Je ruikt voornamelijk de kokosgeur die erin zit. Je kunt ‘m ook op je beddengoed, haar of kleding sprayen. Echt een aanrader!

Dan heb ik nog een luxe roomspray van Linari. Ik had geluk dat de hele lijn van Linari er bij een winkel uitging, want de roomsprays, geurkaarsen en –stokjes zijn ook niet goedkoop van dit merk. De roomspray is een mooie fles om te zien. Het lijkt wel een gewone parfumfles. Hij is ook van glas. Niet bepaald een flesje dat je op het toilet zet. Ik heb de geur Kyara. Een beetje een wat zwaardere luxe geur. Echt super lekker! Blijft ook lang in huis hangen. Het is dus meer een spray voor de weekenden en als we visite hebben 🙂

 

Deel deze blog: