Mijn favo bodylotions

Nu de temperatuur daalt, kan je lichaam wel weer wat extra verzorging gebruiken tegen o.a. droogte en kou. Ik deel mijn 3 favo body lotions op dit moment met je.

Éminence Stone Crop Body Lotion
Deze gelachtige body lotion is echt zó fijn en ruikt zó lekker. De body lotion verzacht je huid en hydrateert heel goed. Met name voor gevoelige huidtypes. Echt een aanrader. Hij maakt je huid echt lekker soepel en zacht. Geen droog velletje meer deze winter 🙂 Sowieso is Éminence een mooi merk biologische huidverzorging.

Germaine de Capuccini Perfect Forms
Deze body crème van Germaine de Capuccini is bedoeld om je huid te hydrateren en geeft de huid rondom witte striemen extra voeding waardoor ze minder zichtbaar worden. Een ideale crème dus ook bij een zwangerschap. Het is een witte, rijke crème die lekker ruikt (niet overheersend). Ik vind het best een prijzige body crème, maar ik geef ‘m zeker het voordeel van de twijfel want ik heb geen striemen gelukkig na m’n zwangerschap en deed 9 maanden lang met één tube (200 ml) gebruikte ‘m op buik, billen en borsten.

Champneys Summer Dream Rewarding Body Lotion
Een throwback naar de zomer met deze bodylotion. Het is een fris en fruitige geur; een combi van perzik, mango, sinaasappel en passie fruit. De geur blijf je nog lang ruiken op je huid. Het is een wat vollere bodylotion, die je huid soepel en zacht maakt. De body lotion van Champneys is een vrij volle fles (350 ml) dus je doet er lekker lang mee.

Wat is jouw favo body lotion of body crème?

Deel deze blog: