Wrinkless skin musthaves van Pascaud

Eén van mijn favo skincare merken is Pascaud. Ik gebruik al heel lang de cleanser en Vernix Caseosa crème. Maar door het enorme slaaptekort vanwege onze twee maanden oude Vic, het feit dat ik ook niet meer de jongste ben (40) en de Vernix cream mij onvoldoende comfort gaf in de winter, was ik op zoek naar iets nieuws. Ik vond deze twee toppers van Pascaud voor mijn huid. Lees er echt even over want misschien is het ook iets voor jou.

Pascaud Innovative ll
Pascaud Innovative ll is een serum met een hoge werkzame vitamine C (79%). Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen, hydrateert je huid en vermindert pigmentvlekken. De Pascaud Innovative II werkt als een kuur om je huid een oppepper te geven. De kuur is er in de vorm van 7 of 28 dagen. Ik testte die van 7 dagen.

Vitamine C is zeer instabiel en kan heel slecht tegen vocht, licht en zuurstof. Vandaar dat de vitamine C is gevriesdroogd en in bolletjes verpakt. Op deze manier blijft de vitamine C puur en verliest het geen sterkte of werkzaamheid.

Hoe werkt het?
Je maakt het serum zelf klaar. Je stopt 1 bolletje vitamine C in het bijgeleverde potje en voegt er 3 pipetjes Liquid Activator bij. Vervolgens meng je het goed met een spatel totdat het helemaal vloeibaar is en breng je het aan op je gereinigde gezicht. Tot slot breng je een nachtcrème aan. Vergeet niet het potje en spateltje schoon te maken voor volgend gebruik.

Wat merk je?
Je voelt echt dat de hoge concentratie vitamine C werkt. In het begin van het gebruik, gloeit het een beetje op mijn huid en is m’n huid wat rood. Daarom gebruik ik het serum ook het liefst ’s avonds. De kuur is trouwens geschikt voor elk huidtype, ook de gevoelige.

Ik vind deze powerkuur super! Mijn huid is echt gladder en stralender. Een aanrader!

Pascaud LIFT Cream
Zoals de naam al doet vermoeden, werkt de LIFT Cream van Pascaud anti-aging. Het is een fijne dagcrème die je huid heerlijk zacht maakt en verstevigend werkt. De witte crème is verpakt in een fijne pompflacon en is geschikt voor alle huidtypen. Ik vind ‘m zelf erg comfortabel op mijn huid, die in de winter altijd wat droger en trekkeriger aanvoelt. Na deze crème niet meer!

Deze producten zijn onder andere te koop via Skin Shop. Op dit moment zijn er fantastische boxen met korting voor de feestdagen. Scheelt enorm veel qua prijs en is een super cadeau voor onder de kerstboom!

Deel deze blog: