Mooie nagels met ANNY Led Gel Polish

Mooie nagels met de feestdagen? Die krijg je met ANNY Led Gel Polish! In een mum van tijd heb je mooie nagels. Ik ben mega enthousiast en vertel je graag hoe het werkt.

Je koopt een complete set waar alles in zit. Van een LED-lamp tot aan nagellakremover en mini-vijl.

Allereerst haal je overtollige nagellakresten weg met een nagellakremover. Daarna maak je je nagels met de Prep’n Clean vet-en stofvrij. Je brengt een dun laagje nagellak aan en vervolgens leg je je hand 30 seconden onder de LED-lamp. Je duim past er niet onder dus die moet je even apart doen. Het licht springt vanzelf uit als de 30 seconden voorbij zijn.

De draad van de LED-lamp is vrij kort, dus houd er rekening mee waar je ‘m neer zet. Er zit ook een USB-aansluiting aan, dus je kunt ‘m eventueel ook aan je computer/ laptop vastmaken.

p1020655

Houd er met het lakken rekening mee dat je de uiteinden van je nagels goed lakt. De lak trekt namelijk iets terug, dus voorkom van die witte uiteinden.

Het mooiste effect krijg je met twee laagjes nagellak. Nadat de 1e laag gedroogd is onder de lamp, ontvet je je nagels weer met de Prep’N Clean. Anders blijven je nagels namelijk plakkerig. Daarna breng je weer een laagje nagellak aan en leg je je hand weer onder de LED-lamp.

De kleuren nagellak vind ik top! Ik koos voor 282 Smile on You. Taupe nagellak is altijd favoriet bij mij. Het is een neutrale kleur en niet te opvallend. Maar er zijn nog veel meer mooie kleuren verkrijgbaar.

p1020673

Het resultaat? Mijn nagels glanzen mooi en zien er super verzorgd uit!

En dan vraag jij je natuurlijk af: hoe lang blijft het goed zitten? Bij mij 10 dagen. Toen was ik opeens allebei mijn middelvingers kwijt. Vraag mij niet hoe dat kan.

img-20161224-wa0002

Je kunt de nagellak eraf halen met speciale removal strips. Maar bij mij werkte het ook prima door wattenschijfjes te drenken in de nagellakremover, deze goed om je nagel te wikkelen en vervolgens werd de nagellak week en kon je ‘m er zo in zijn geheel aftrekken. Ik had geen beschadigde nagels! Ik ben echt hartstikke enthousiast over deze ANNY Led Gel Polish. Je hebt gewoon 10 dagen lang mooie nagels, zonder stukjes eraf of gekke strepen.

De complete set is te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: