Mooie nagels met Rouge Dior Vernis

Binnenkort verschijnen de kerstlooks van diverse make-up merken in de winkels. Tóch wilde ik je de nagellak van de herfstcollectie van Dior – Rouge Dior Vernis Fall- niet onthouden.

Dit herfstseizoen zijn de vier kleuren van Dior Vernis geïnspireerd op de levendige energie van de stad en de zelfverzekerde vrouwen die er wonen. Het herfstpallet omvat traditionele herfstkleuren als grijs, aubergine en taupe, en gifgroen.

881 9 A.M.
Dior omschrijft deze kleur als ‘Ambitieus pruim’. Hoe dat er ook uit mag zien ? Een gewone sterveling als ik omschrijft de kleur als aubergine. Een mooie, warme tint om je dag mee te starten.

828 4 P.M.
Dit vind ik echt een geweldig mooie kleur! Een prachtige, intense taupe nagellak. Een subtiele kleur met een mooie glans! Een kleur waarmee je altijd goed zit, ongeacht het tijdstip van de dag. Absoluut mijn favoriet. Ik heb al 2 flesjes want ben bang dat ie niet meer verkrijgbaar is binnenkort omdat het een limited edition is.

502 Rush hour
Een levendige gifgroene kleur. Deze valt voor mijn gevoel een beetje uit de toon in de collectie. Hij lakt ook minder fijn dan de andere kleuren, wat streperiger. Persoonlijk ben ik geen fan van deze kleur.

807 12 A.M.
Dior omschrijft het zelf als een grijsblauwe kleur, maar ik vind het echt donker grijs. Gewoon een goede kleur, die je dit najaar en winter in huis moet hebben. En zeker als je ’s avonds laat een feestje hebt.

De nagellak van Dior lakt fijn en glanst mooi. Bovendien dekt ie altijd mooi in twee lagen. Ik gebruik er altijd wel een gel coat van Dior overheen (aanrader!), zodat de nagellak langer blijft zitten. Bij mij zeker 5 dagen zonder butsjes. Dior Vernis is onder andere te koop bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: