Paula’s Choice ook mijn choice?

Mijn huid ziet eruit op dit moment…man, man, man. Hormonen en weinig slaap doen geen mens goed. Tijdens mijn zwangerschap durfde ik weinig uit te proberen op mijn gezicht, maar nu doe ik dat maar weer al te graag. Dit keer de Resist Anti-Agin- lijn van Paula’s Choice, afgestemd op mijn huidtype (normaal tot droog).

Resist Optimal Results Hydrating Cleanser
Dit is een cleanser die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken. Allereerst reinig ik mijn ogen met een aparte oogreiniger. Daarna bevochtig ik mijn gezicht en breng ik de cleanser aan. Die masseer ik over mijn gezicht en vervolgens spoel ik ‘m af met lauwwarm water. Het is een soort gel-achtige reiniger die heel fijn op je gezicht aanvoelt en niet uitdroogt. In tegenstelling tot wat ik soms over dit product lees, vind ik ‘m heel goed reinigen. Hij haalt eigenlijk in één keer mijn make-up eraf. Ik gebruik daarna wel een toner. Die gebruik ik namelijk altijd voor het verwijderen van de laatste zeep-en vuilrestjes.

Resist Skin Restoring Moisturizer
Deze dagcrème van Paula’s Choice is een zijdezachte crème die de huid hydrateert en beschermt tegen zonschade en anti-aging werkt. Bovendien bevat de crème een SPF 50. Het is een dunne substantie, geel van kleur en die fijn en zacht uitsmeert. In eerste instantie geeft de crème een beetje een wittig laagje op je gezicht door -ik vermoed- de SPF erin. Maar de crème trekt vrij snel in eigenlijk. Mijn huid voelt lekker zacht en soepel aan. Er zit niet een specifieke geur aan. Ik vind het echt een hele fijne crème.

Over het merk
Paula’s Choice is een Amerikaans skincare merk met een uitgebreide huidverzorgingslijn voor vrijwel elk huidtype. De producten bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten, zijn niet irriterend (o.a. zonder alcohol en parfum) en dierproefvrij. De filosofie achter het merk: Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed voor je huid zijn en simpelweg doen wat het belooft. Dikwijls raadpleeg ik het ingrediënten woordenboek (online) van Paula’s Choice om te kijken of ingrediënten in crèmes goed of slecht zijn en wat ze precies voor je huid doen.

Wat ik ervan vind? 
Ik vind Paula’s Choice echt een mooi merk. Ik vind het namelijk belangrijk dat er goede ingrediënten in skincare producten zitten die echt wat voor je huid doen. De Resist Optimal Results Hydrating Cleanser is echt de bom! Zacht voor je huid en reinigt grondig. Super fijn en een vast product in mijn skincare routine!

De producten van Paula’s Choice zijn nu te koop met 15% korting via de website.  Probeer zeker eens de producten! De exfolianten zijn ook super! En het fijne is dat je niet gelijk fullsize verpakkingen hoeft aan te schaffen maar je ook mini’s kunt aanschaffen om eens te proberen.

Deel deze blog: