Mustvisit: Palma in Breda

Jij en ik roepen het regelmatig als we een rotdag hebben op het werk of met een goed glas wijn aan de bar hangen: “Wij moeten samen een winkel beginnen”. Om vervolgens thuis weer verder te gaan met de waan van alledag. Maar Kiki en Mascha deden het ook echt! Zij openden maart dit jaar de deuren van hun super leuke conceptstore Palma aan de Ginnekenweg in Breda.

De naam was zo gekozen. Beiden zijn namelijk gek op de stad Palma op het Spaanse eiland Mallorca. “Die stad heeft alles en dat willen we ook met de winkel”, vertelt Kiki. En zo is het maar net. Je kunt er terecht voor hippe woonaccessoires, toffe sieraden en mooie kleding. De winkel is een verlengde van hun eigen huiskamer. Het is er knus, hip, beetje Deens maar dan sfeervoller. En de koffie is er ook super 🙂

palma5  palma2

In de winkel is een mix van stijlvolle kleding van mooie kwaliteit met een hippe twist. Je vindt er veel Franse merken als ba&sh, Leon and Harper, Marie Sixtine en Tara Jarmon. Ik spotte er een mooie wollen trui van Essentiel gecombineerd met een gouden rok van Tara Jarmon. Daar werd ik erg blij van! De eigenaressen hebben dezelfde smaak, maar elk hun eigen stijl. “We dragen eenzelfde item op een totaal andere manier”, geeft Kiki aan. Voor de winkel alleen maar goed natuurlijk doordat het leuke combinaties en sets oplevert om klanten te inspireren.

Er is een uitgebreide collectie van Anna + Nina. Niet alleen de te gekke sieraden van dit merk, maar binnenkort ook de interieurspullen! En als je van etnische sieraden houdt, kun je je hart ophalen aan het Franse merk Satellite. Ook slaag je bij Palma voor een leuk cadeau voor een verjaardag (lees: jezelf) of Sinterklaas. Een notebook van À la, geurkaars van Voluspa, horloge van Rosefield, roomspray van Plantes Parfums of leuke shawl. Je vindt het er allemaal.

palma1  palma9

Ben je er nog niet geweest? Ga dat dan snel eens doen! De Ginnekenweg is ook nog eens de leukste winkelstraat van Breda. Je kunt er bijna voor de deur parkeren, dus gun jezelf even een lekker shopmomentje bij Palma!

Deel deze blog: