Op bezoek bij Premium Beauty Group

Vorige week had ik toch iets leuks! Ik was op bezoek bij het jaarlijkse evenement van Premium Beauty Group. Hét bedrijf dat in Nederland verantwoordelijk is voor het skin-en bodycare merk Clephar dermatocosmetica. Samen met de skinprofessionals die met dit merk werken, was ik uitgenodigd op kasteeltje Hattem in Roermond. Een prachtlocatie! Het leek net of ik naar een bruiloft ging 🙂 Tijdens deze gezellige middag werd ons uitvoerig verteld over alle nieuwe producten voor 2017. Kom, ik vertel je er snel meer over!

25324683-kopie

Microdermabrasi 
Op peelinggebied brengt Clephar een aantal nieuwe producten op de markt. Zowel voor thuisgebruik als speciaal voor in de schoonheidssalon. Ik was met name enthousiast over de Crystal-X Micro-Dermabrasie Technology. Dit is microdermabrasie zonder apparatuur, maar die wel het resultaat van de apparatuur evenaart.

Het vermindert fijne lijntjes, littekens en pigmentatie én werkt huidverbeterend. De peeling bevat onder meer rode algen poeder, salicylzuur en vulkanisch gesteente. Dit laatste zie je terug in het product. Daar zitten namelijk kleine, zwarte vulkanische deeltjes in. Daardoor ruikt de crème ook een beetje naar zwavel. Een aparte geur, maar hé we weten inmiddels dat crèmes die lekker ruiken vaak geen goede ingrediënten voor je gezicht bevatten.

Omdat je huid wat droger is na gebruik van de dermabrasie, is een goede crème heel erg belangrijk. Clephar ontwikkelde de Crystal-X crème. Een heerlijke crème met SPF30 om je huid te herstellen, verzorgen en beschermen. Je begrijpt dat ik niet kan wachten om deze producten uit te proberen!

img_0558

Nieuwe productlijn
Clephar introduceert volgend jaar ook een compleet nieuwe lijn: Clephar DermaXpert. Dit zijn dermatocosmetica en farmaceuticals gericht op medische huidaandoeningen. Deze producten zijn dus niet gericht op rimpelvermindering e.d. maar echt op huidproblemen als rosacea, atopisch exzeem en een extreem olie-arme huid. Daarin is Clephar echt uniek! Uiteraard krijgen de skinprofessionals een speciale training om hun klanten zo goed mogelijk te adviseren. Zou ik dan eindelijk eens van mijn couperose afkomen, zonder het te laten laseren?
img_0522

Over Clephar
Het was een super leuke en interessante middag. Clephar dermatocosmetica is echt een heel mooi merk dat zijn oorsprong vindt in de apotheek van de familie Cleeren in België. Dermatocosmetica zijn cosmetica die een medische werking hebben en farmaceutische eigenschappen bevatten. Clephar is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid skin-en bodycare merk waar ik mega enthousiast over ben. Ze ontwikkelen hun producten zelf in hun eigen laboratorium en gaan steeds op zoek naar nieuwe werkstoffen gericht op huidverbetering. Zo proberen ze elk huidprobleem aan te pakken. Het blijft dus vast en zeker niet alleen bij bovengenoemde noviteiten!

Meer informatie over Clephar dermatocosmetica en een skinprofessional bij jou in de buurt vind je op hun website.

Deel deze blog: