Naȉf Care: huid-en haarverzorging voor baby’s en babes

Het merk Naȉf Care was ik al een paar keer op social media en in winkels tegengekomen. Natuurlijke huid-en haarverzorging, voor moeders, baby’s en kids. In een super leuke verpakking! Ik mocht een heel fijn pakket proberen met producten voor mijzelf en mijn kids en vertel je er graag meer over.

Over het merk
Je verwacht het niet, maar de oprichters van Naȉf Care zijn twee mannen. Jochem en Sjoerd startten het merk in 2013. Als prille vaders mistten zij kwalitatief goede babyverzorging zonder schadelijke stoffen. Ze besloten samen Naȉf Care op te richten; producten met natuurlijke ingrediënten voor in eerste instantie baby’s en kinderen. Later ook voor de mama’s. De naam – Naȉf Care- is een verwijzing naar de naïeve onschuld van kinderen en het natuurlijke karakter van hun product.  De producten zijn zonder schadelijke stoffen en allergenen, dermatologisch getest en dierproefvrij.

Naȉf Nurturing dagcrème
Deze dagcrème is voor vrouwen en op basis van natuurlijke ingrediënten en antioxidanten als avocado-, amandel en lijnzaadolie. De crème zorgt voor een goed gehydrateerde en soepele huid. ’s Ochtends na het reinigen van mijn gezicht breng ik de dagcrème aan. Je hebt er niet veel van nodig want het is een vrij volle crème. Het geeft een lekker soepel en zacht gevoel van je huid. De crème heeft een lekkere subtiele geur.

Nourishing shampoo
Voor mijn 4-jarige zoontje Jim kreeg ik deze fijne shampoo. Maar ik kan ‘m straks ook voor onze 4 weken oude baby Vic gebruiken, want het is een shampoo zonder irriterende ingrediënten en dermatologisch getest. Dus niet schadelijk voor zelfs de kleinste babyhuidjes. Het schuimt lekker en prikt niet in hun ogen. Heel belangrijk! De shampoo ruikt echt heel lekker en hun haarbos dus ook. Nu wil ik nóg meer kusjes op hun bolletje geven!

Nurturing Cream
Deze crème is voor droge en schrale plekjes op de huid van baby’s en kinderen. Je kunt de crème zowel voor het lichaam als gezicht van je kids gebruiken. Het is een wat vettere crème die echt mega lekker ruikt. Ik heb ‘m nog niet gebruikt voor mijn kids, maar wel zelf voor de droge plekjes op mijn handen en dan werkt ie zeker verzachtend en herstellend ? Het wordt dus gewoon een gezinscrème 🙂

Mijn ervaring
Ik vond het super leuk om deze producten uit te proberen. De producten voor baby’s en kids zijn ook heel leuk om als kraamcadeau te geven of te krijgen. Ik ga er zeker meer van aanschaffen voor Vic en Jim. De dagcrème voor mijzelf vond ik fijn, maar niet heel bijzonder in vergelijking met producten die ik al gebruik. Maar voor kindjes vind ik het merk zeker een aanrader!

De producten van Naȉf Care zijn onder andere te koop via de website.

Deel deze blog: