*New Years Eve outfit*

Morgen is het alweer Ouderjaarsdag. Wat ga jij doen? Ik heb geen hip feest (those were the days), ben nergens uitgenodigd (geeft je toch te denken), wel vrienden uitgenodigd maar die hebben al iets (geeft je ook te denken). Kortom: wij blijven thuis. Geen nood, want ik vind het heerlijk! Tv draait door, oudejaarsconference, muziek aan, lekkere hapjes, champagne, oliebollen en mijn staatslot in de hand. Ik heb er zin! Voor wie wel een leuk feest heeft en nog inspiratie nodig heeft voor een toffe outfit, heb ik drie setjes samengesteld šŸ™‚ Have fun!

nye2016

1. Gestreepte jumpsuit- Scotch and Soda
2. Fluwelen enkellaarsjes- Mango
3. Zwarte top- Alchemist
4. Groene glitter pantalon- Golden Goose
5. Glitter clutch- Reiss
6. Studded boots- Topshop
7. Groene kanten jurk- Topshop
8. Metallic loafers met hak- Mango

Deel deze blog: