3 x fijne maskers

Droog, dof of vochtarm winterhuidje? Niet als je deze gezichtsmaskers gebruikt! Kalefater je huid weer op of maak ‘m party ready for New Years Eve!

Clarins- Masque Multi-Régénérant Extra-Firming Mask
Het Extra-Firming mask werkt anti-aging. Hij verstevigt, spant aan en werkt ontspannend. Het masker is lila van kleur en ruikt lekker. Het is een wat stuggere crème. Je voelt dat dit masker echt iets doet, hij spant je huid aan. Een fijn product! Even 10 minuten ontspannen en je hebt een stralend en strak huidje.

p1020642

Estée Lauder Triple Creme Skin Rehydrator  
De Triple Crème Skin Rehydrator is een super voedend en hydraterend masker voor je huid. Het masker heeft een subtiele geur en is zachtroze van kleur. Je kunt ‘m op twee manier gebruiken: één tot twee keer per week als een ‘gewoon’ masker of als kuur. Indien je ‘m als kuur gebruikt, gebruik je het masker vijf dagen achter elkaar.  Op dag vier of vijf begint het masker wit uit te slaan. Dat betekent dat de vochtbalans van je huid weer op pijl is. Ik ben echt mega fan van dit masker! Het geeft mij echt een zachte, gladde, kalmerende en goed gehydrateerde huid.

p1020758

Chanel Hydra Beauty Masque
Een dorstlesser voor je huid, dit masker van Chanel. Je kunt ‘m als oppepper voorafgaand aan een feestje gebruiken en 10 minuten laten inwerken. Of je brengt een dikke laag van het masker aan, masseert ‘m in en gaat ermee slapen voor een intense hydratatie. Het is een lekker fris masker met de typische Chanel geur.

Je koopt de masker onder meer bij parfumerie Douglas.

Deel deze blog: