Nieuw: een krachtig, zacht trio van Medik8

Medik8 heeft sinds kort iets nieuws voor je body: de Smooth Body Exfoliating Kit. Heel zacht en effectief om jouw ruwe winterhuid weer zijdezacht te maken. Hoor maar!

Ik zeg het vast niet voor het eerst, maar ik ben echt fan van het skincare merk Medik8. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik ooit met dit merk in aanraking kwam voor mijn blog. Het doet zóveel meer voor je huid. De producten voor je gezicht kende ik al, maar de bodyproducten nog niet. Sinds het najaar is er de Smooth Body Exfoliating Kit. Drie producten om je ruwe, droge lichaamshuid aan te pakken.

De Exfoliating kit bestaat uit een Smooth Body Scrub, een exfoliërende handschoen genaamd Smooth Body Mitt en een Smooth Body Lotion. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen, ook de hele droge, schilferige huid. En zelfs de huid met de veel voorkomende huidaandoening keratosis pilaris, ook wel bekend als ‘kippenvel’. De scrub en lotion bevatten exfoliërende zuren, die je huid verbeteren en zijdezacht maken.

De Smooth Body Scrub is een rijke, romige scrub die je samen kunt gebruiken met de Mitt, een dubbelzijdige exfoliërende handschoen. Tot slot voedt en verzorgt de Smooth Body Lotion je huid en laat ‘m zijdezacht achter 😊

Ik gebruik dit trio zo’n twee tot drie keer per week. Het is de bedoeling dat je de body scrub gebruikt vóór dat je onder de douche gaat of in bad. Je masseert het met ronddraaiende bewegingen in je huid, laat het 5 minuten inwerken en spoelt het daarna af.

De handschoen kun je zowel met als zonder de body scrub gebruiken. Droog voor een intensievere peeling en vochtig voor als je liever een zachtere peeling wilt. Mijn voorkeur heeft het om de handschoen vochtig te gebruiken. Anders voelt het bij persoonlijk net als schuurpapier. Haha. Ik heb daarna echt een super zachte huid en dan heb ik nog geen eens de bodylotion gebruikt. Je kunt de handschoen trouwens gewoon wassen en aan de lucht laten drogen. Bij mij is ie iets gekrompen maar dat kan ook aan mijn wassen liggen 😊

Na het douchen smeer ik mij in met de Smooth Body Lotion. Wat een heerlijk zacht product en een fijne geur. Echt zó fijn!

Ook heel fijn is het om dit trio te gebruiken voordat je een selftanner gebruikt. De scrub met handschoen zorgt ervoor dat je dode huidcellen verdwijnen en je mooi egaal (nep)bruin wordt 😊

Geef jezelf dit trio cadeau. Gewoon omdat je het wel verdiend hebt in deze knotsgekke tijd. En anders is het binnenkort Valentijnsdag, ook een prima idee om deze blog eens onder z’n neus te schuiven 😊

Over Medik8
Medik8 is een van oorsprong Engels merk dat wereldwijd verkocht wordt en zich sterk richt op huidverbetering. De producten van Medik8 bevatten hoogwaardige ingrediënten en sterk geconcentreerde werkstoffen. Medik8 wordt verkocht door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Eerder al schreef ik meerdere reviews van Medik8 producten.

Op de website van Medik8 vind je meer informatie over de producten van Medik8, de webshop en salons van Medik8.

 

Deel deze blog: