No Makeup Skincare Perricone MD

Je weet inmiddels dat ik fan ben van de producten van dr. Perricone. Zonde dat nog weinig mensen zijn producten kennen, want ik ben oprecht fan van deze Amerikaanse dermatoloog en voedingsdeskundige. Je huid knapt zienderogen van zijn producten op! Na een fantastische huidverzorgingslijn heeft dr. Perricone nu ook de No Makeup Skincare ontwikkeld. Bij parfumerie Babassu in Amsterdam mocht ik de producten uitproberen en kreeg ik er uitleg bij. Wat een fijne producten weer. Ik gooi van de week mijn digitale winkelmandje bij Babassu er vol mee!

Make-up en huidverzorging in één
De cosmeticalijn heet No Makeup Skincare, omdat het make-up en anti-aging huidverzorging in één is. Een product wat ik echt fantastisch vind en zeker ga aanschaffen, is het No Foundation Foundation Serum. Dit serum smeer je op je gezicht na je dagcrème. Het product bevat neuropeptiden dus helpt ook nog eens om rimpels en poriën te verkleinen. Het product smeert goed uit en is vrij transparant. Het egaliseert en matteert de huid. Het product is er in één kleur, geschikt voor ieder huidtype.

Kleur op je gezicht
De No Bronzer Bronzer is eigenlijk de zon in een potje. Het zorgt voor kleur op je gezicht. Gewoon een paar druppels op plekken in je gezicht waar de zon ook met name komt; voorhoofd, wangen, neus. Je kunt eventueel ook een druppel van de bronzer mixen met de foundation voor een wat warmere kleur foundation. In de bronzer zit ook Vitamine C om je gezicht te laten stralen.

Dr. Perricone is van mening dat je door verlies van kleur ouder lijkt. Met de No Blush Blush krijg je die kleur terug. Het is een serum wat ervoor zorgt dat je van die gezonde roze blosjes op je wangen krijgt. Wel van binnen naar buiten vegen. Anders lijk je net Bassie van Adriaan. Je kunt trouwens ook een paar druppeltjes op je lippen doen voor natuurlijk roze lippen.

Lekker uitgeslapen
Met de No Concealer Concealer zie je eruit alsof je lekker uitgeslapen bent. En wie wil dat nu niet?! Je kunt ‘m zowel onder je ogen aanbrengen om donkere kringen te vervagen als op je ooglid als een primer. Bij voorkeur breng je ‘m aan met een penseel, zodat je op deze manier beter bij je ooghoeken kunt komen. Uiteraard kun je ‘m ook gewoon met je vingertoppen onder en op je ogen kloppen. Dit product is er ook weer in één kleur en bevat vitamine C om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Fan-tas-tische lipstick
Dan is er nog tot slot de No Mascara Mascara en No Lipstick Lipstick. De mascara heeft een apart borsteltje. Je rolt het borsteltje als het ware over je wimpers om ze langer en voller te laten lijken. Hij is er in de kleur donkerbruin/ zwart en is niet-waterproof. De lipstick is echt een fijn product. Zeker voor de winter! Hij voelt namelijk aan als een balm en verzorgt je lippen. Daarnaast vult het product ook nog eens fijne lijntjes op en geeft het een subtiele kleur. Omdat ik zelf van nude-tinten houd, is dit voor mij de perfecte kleur. Je kunt de lipstick ook over je eigen lipstick aanbrengen of, zoals ik al eerder vermeldde, over de blush.

Alle producten zijn weer vrij van parabenen en bevatten SPF 30. Het lijkt net of je geen make-up op hebt, zo natuurlijk. Op de site van Perricone MD zag ik dat er inmiddels een uitbreiding is van de No Makeup Skincare met een lipgloss, oogschaduw en highlighter. Ik kan niet wachten totdat deze producten ook in Nederland te koop zijn!

Deel deze blog: