Woensdag 28 oktober: Vogue shopping night

Zorg dat je woensdag 28 oktober 2015 rond 12.00 uur ’s middags lunchpauze neemt of de kinderen lekker bij een vriendje laat spelen, want dan start de Vogue shopping night. Tussen 12.00 uur en 24.00 uur kun je bij een groot aantal webshops met korting shoppen. Hoe leuk is dat?! De kortingen variëren van 15% tot 25%. Bij sommige websites krijg je ook nog eens een leuk presentje of betaal je geen verzendkosten. Ik heb in ieder geval alvast voor je gekeken en een overzicht gemaakt van mijn favoriete webshops die meedoen.

Yoox.com
Op deze te gekke website vind je kleding (mannen, vrouwen, kinderen), accessoires, design en kunst. Zelf vind ik de accessoires het leukst. Er zitten echt hele toffe sieraden en shawls tussen! De voor mij wat onbekendere merken als Nach, First People First en Venna vind ik bijvoorbeeld erg leuk. Maar er is ook veel moois van bekende merken als Fendi, Marc Jacobs, Kenzo en Emilio Pucci. De boeken zijn ook leuk! Ik zeg: houd deze website sowieso in de gaten! Korting of niet.

Mysc.nl
Parfumerie Mysc heeft mooie exclusieve parfums en huidverzorgingsproducten. Ik koop hier met regelmaat de verzorging van Guerlain en dr. Perricone, en mijn favoriete geur Escentric Molecule. Het is nu extra fijn dat je deze producten met korting kunt kopen! De geurkaarsen en huisparfums van Linari en Hôtel Costes zijn overigens ook heerlijk.

Anna-Nina.nl
Bij Anna + Nina vind je leuke hebbedingen. Van sieraden, toilettassen, broches tot notebooks en mokken. De kettingen en armbanden vind ik zelf erg leuk! Toen ik zwanger was, kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje een mooie armband van dit merk. Een super mooi cadeau. Ik weet zeker dat jij er ook leuks tussen vindt.

Mayke.com
Webshop Mayke verkoopt naast tassen en accessoires echt hele mooie schoenen! Van hippe, trendy sneakers en instappers tot prachtige hakken en laarzen. Sam Edelman, Golden Goose, Isabel Marant zijn favoriet bij mij.

Clusewatches.com
Mocht je de Rosefield horloges leuk vinden, dan moet je zeker eens op de site van Cluse kijken. Ze lijken er sprekend op, zelfde prijscategorie maar dan nu met 15% korting!

Waar je vast en zeker ook kunt slagen, is bij 9straatjesonline, designer-vintage, Topshop en IKKS. Welke websites er nog meer meedoen en wat de kortingscode is, lees je op de website van Vogue.

Deel deze blog: