Oproep: wie wil een personal styling sessie?

Sinds een paar maanden volg ik de cursus Personal Styling bij de Styleschool Bydanie. Een super leuke en inspirerende cursus! Het einde van de cursus is in zicht. Mijn eindopdracht is een personal styling sessie. Iets voor jou?

De personal styling sessie bestaat uit twee delen; een garderobe analyse en een personal shopping. Ideaal om eens te doen als je het bijvoorbeeld lastig vindt om bepaalde kledingstukken te combineren, je het moeilijk vindt om je eigen stijl te bepalen of je het aantal miskopen in de toekomst wilt beperken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

* Hoe werkt het?*

Garderobe analyse Samen bekijken we jouw kledingkast. Ik neem ‘m flink onderhanden. Wat is je favoriete outfit, wat kan eventueel weg en wat moet er zeker blijven?┬á Aan de hand van jouw garderobe geef ik je tips, maak ik nieuwe setjes van je huidige kleding en maak ik een shoppinglist met eventuele ‘missing items’.

Personal shopping
Mocht je het leuk vinden, dan gaan we daarna samen shoppen voor de missing items. Of ik ga alleen voor jou op pad en shop wat past binnen jouw budget. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Wat niet goed is, breng ik voor je terug.

Lijkt het je iets en heb je de komende twee weken tijd voor deze personal styling sessie? Mail mij dan op marloes@pearlsandstripes.nl.

 

Foto: Smitten Studio/ Sarah Sherman Samuel

Deel deze blog: