Stylingadvies bij Van Dijk in Waalwijk

Een paar weken terug plaatste ik een oproep op mijn blog wie interesse had in stylingadvies. Eén van de opdrachten van mijn cursus bij de Styleschool Bydanie was namelijk iemand stylen bij multibrand store Van Dijk in Waalwijk

Ik kreeg diverse mailtjes, waaronder een mailtje van Sandra. Super leuk dat zij zich opgaf, al vond ik het ook best spannend. We kenden elkaar namelijk niet. Maar zoals mijn vriend nuchter zei: “Wees blij dat je niet op de kappersschool zit. Dan loop je het risico iemands haar te verknippen. Nu kun je Sandra hooguit de verkeerde spijkerbroek aangeven”. Met die houding begon ik aan mijn eerste echte stylingklus.

Eerst was ik bij Sandra thuis voor een kennismaking en om haar kledingkast te bekijken. Wat een leuke vrouw! Een week later spraken we af bij multibrand store Van Dijk in Waalwijk. Alle medecursisten hadden iemand meegenomen om te stylen. Tweeënhalf uur lang werd dat outfits uitzoeken en passen. Dat lijkt lang, maar het vloog zo voorbij.

Ik vond het heel leuk om te doen. Mij inleven in iemands stijl en kijken wat past bij haar figuur. Items uitzoeken die iemand in eerste instantie nooit zelf zou kiezen, maar die echt super staan! En haar styling vraag ‘een goede en lekker zittende spijkerbroek’ is ook gelukt. Zie hier het resultaat. Wat Sandra ervan vond? Haar stralende lach zegt genoeg, toch?!

IMG-20160608-WA0004 IMG-20160608-WA0002

Deel deze blog: