Marc Inbane: tanning spray @ home!

Witte melkflessen onder je leuke zomerjurkje? Geen gezicht natuurlijk! Een goede tanning spray is dé oplossing. Ik ben helemaal fan van de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Het is echt een topproduct! Het is een vrij grote bus (200 ml) dus je doet er ook nog eens lang mee.

De tanning spray is geschikt voor heel het lichaam. ’s Winters gebruik ik ‘m voor mijn gezicht, hals en decolleté. ’s Zomers alleen voor mijn benen. De rest van mijn lichaam is dan namelijk al wel een beetje gekleurd door de zon.

Gebruik
Scrub je huid een dag voordat je de tanning spray gebruikt. Dan wordt het product egaler opgenomen. Zelf gebruik ik de spray altijd in de douche. Omdat het product toch een beetje nevelt, heb ik geen zin om na het gebruik heel mijn badkamer schoon te maken. Je gebruikt ‘m eigenlijk net zoals haarlak. Arm gestrekt en van boven naar beneden met een vloeiende beweging op je gezicht, hals en decolleté sprayen.

Om je benen goed egaal bruin te krijgen, gebruik ik ook de handschoen van het merk. Anders krijg ik de achterkant van mijn benen niet gedaan. In plaats van op je lichaam, breng je de tanningspray dan aan op de handschoen en verdeel je deze in vloeiende bewegingen over je benen. Je krijgt op die manier geen vlekken en de tanning spray wordt gelijkmatig verdeeld.

De tanning spray droogt redelijk snel. Maar heb je echt weinig tijd of ben je gewoon een ongeduldig type, dan pak je net als Roy Donders de föhn.

Het product belooft 5 dagen te blijven zitten en dat klopt! Kom jij de werkweek mooi door met bruine pootjes 🙂

Zowel de Natural Tanning Spray als de handschoen zijn te koop via de website.

Deel deze blog: